Macromedia Central for Mac

Macromedia Central for Mac 1.5

Опис

Macromedia Central за Mac е моќна алатка за програмери која обезбедува унифицирана околина за интернет апликации. Со своите иновативни карактеристики, тој обезбедува ново ниво на ефикасност за клиентите. Овој софтвер ви овозможува да инсталирате апликации со само еден клик, што го прави лесен и удобен за користење.

Една од клучните карактеристики на Macromedia Central се неговите подлоги, кои обезбедуваат пристап до основните функции во Central. Овие мешунки се приспособливи и може да се прилагодат на вашите специфични потреби. Тие ви овозможуваат брз пристап до важни информации и алатки без да мора да се движите низ повеќе менија.

Друга одлична карактеристика на Macromedia Central е неговата способност да обединува апликации кои работат заедно кооперативно. Ова значи дека различни апликации можат беспрекорно да споделуваат податоци и да комуницираат едни со други, што го олеснува создавањето сложени интернет апликации од кога било досега.

Macromedia Central нуди и персонализирано искуство каде што апликациите се грижат конкретно за вашите интереси. Ова значи дека софтверот ќе научи од вашите шеми на користење и ќе препорача релевантна содржина врз основа на вашите преференции.

Покрај тоа, Macromedia Central поддржува исклучена околина која ви овозможува да работите и офлајн и онлајн. Ова значи дека дури и ако немате интернет конекција, сепак можете да користите многу од функциите достапни во овој софтвер.

Една од најдобрите работи за Macromedia Central е тоа што нуди бесплатна средина со бесплатни пробни периоди за повеќето апликации. Ова значи дека можете да пробате различни апликации пред да се обврзете да ги купите.

Севкупно, ако барате моќна алатка за програмери која обезбедува унифицирана околина за интернет апликации, тогаш не гледајте подалеку од Macromedia Central за Mac! Со своите иновативни карактеристики и кориснички интерфејс, овој софтвер ќе ви помогне да ги подигнете вашите развојни проекти на следното ниво!

Целосни спецификации
Издавач Adobe Systems
Страница на издавачи https://www.adobe.com/?sdid=FMHMZG8C
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2005-07-07
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за веб-страница
Верзија 1.5
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.2
Барања Mac OS X 10.2 or higher
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 161

Comments:

Најпопуларни