Studio365Live for Mac

Studio365Live for Mac 1.35

Опис

Studio365Live за Mac е моќен MP3 и аудио софтвер кој ви овозможува да емитувате во живо од вашиот компјутер. Со овој софтвер, можете да го трансформирате вашиот Mac во полноправна конзола за емитување и да пренесувате висококвалитетна аудио содржина до вашата публика.

Без разлика дали сте музичар, подкастер или радио водител, Studio365Live за Mac ги обезбедува сите алатки што ви се потребни за да креирате преноси од професионален степен. Апликацијата е лесна за преземање и инсталирање, што ја прави достапна дури и за почетници.

Клучни карактеристики:

1. Емитување во живо: Studio365Live за Mac ви овозможува лесно емитување во живо од вашиот компјутер. Можете да проследувате висококвалитетна аудио содржина во реално време без никакво задоцнување или одложување.

2. Мешање аудио: Софтверот доаѓа со напредни алатки за мешање аудио кои ви дозволуваат да ги приспособите нивоата на јачина на звук на различни песни и да додавате ефекти како реверб и ехо.

3. Снимање: можете да го користите и Studio365Live за Mac за да ги снимате вашите емитувања за да може да се репродуцираат подоцна или да се уредуваат по потреба.

4. Приспособлив интерфејс: апликацијата има приспособлив интерфејс што ви овозможува да ги распоредите различните контроли според вашите преференции.

5. Поддршка за повеќе формати: Studio365Live поддржува повеќе формати, вклучувајќи MP3, WAV, AIFF, AAC, FLAC меѓу другите, што им олеснува на корисниците кои имаат различни преференци кога станува збор за формати на датотеки

6. Лесна интеграција со друг софтвер: овој софтвер беспрекорно се интегрира со други апликации како што е iTunes што го олеснува увозот на музички датотеки во програмата

7. Кориснички интерфејс: Корисничкиот интерфејс на овој софтвер е интуитивен и лесен за користење што го прави идеален дури и за почетници кои штотуку почнуваат со емитување

8. Излез на звук со висок квалитет - Со своите напредни алгоритми за обработка на звук, Studio 365 Live испорачува висококвалитетен излез на звук што обезбедува извонредно искуство додека слушате.

9. Компатибилност - Овој софтвер е компатибилен со повеќето верзии на macOS, вклучувајќи ги и Catalina, Mojave, High Sierra, меѓу другите.

Севкупни придобивки:

Со своите моќни карактеристики и кориснички интерфејс, Studio 365 Live нуди бројни придобивки, вклучувајќи:

1. Професионално емитување: без разлика дали сте искусен радиодифузер или штотуку почнувате, овој софтвер ги обезбедува сите алатки потребни за создавање преноси од професионален степен.

2. Лесен за користење: со својот интуитивен интерфејс, корисниците можат лесно да се движат низ различните функции без да бараат претходно искуство во емитувањето.

3. Излез на звук со висок квалитет: Благодарение на неговите напредни алгоритми за обработка на звук, излезот произведен од оваа програма е со исклучителен квалитет што обезбедува извонредно искуство додека слушате.

4. Компатибилност: оваа програма работи беспрекорно на повеќето верзии на macOS што ја прави достапна дури и на постарите машини.

5. Достапни цени: и покрај тоа што нуди премиум карактеристики споредливи само со скапи алтернативи, оваа програма доаѓа со прифатлива цена што ја прави достапна дури и при тесни буџети.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате сигурен софтвер за MP3 и аудио што ќе ви помогне да ја подигнете вашата игра за емитување, тогаш не гледајте подалеку од Studio 365 Live! Нејзините моќни карактеристики заедно со неговиот кориснички интерфејс ја прават оваа програма идеална не само за професионалци, туку и за почетници кои со нетрпение очекуваат да креираат свои подкасти, радио емисии меѓу другите. на macOS. Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Live365
Страница на издавачи http://www.live365.com/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2005-07-28
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 1.35
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.2
Барања Mac OS X 10.2 or higher
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 258

Comments:

Најпопуларни