Layla/Gina/Darla ASIO driver for Mac

Layla/Gina/Darla ASIO driver for Mac 4.0

Опис

Ако сте корисник на Mac кој е во мултитрак дигитално аудио снимање, тогаш знаете колку е важно да го имате вистинскиот ASIO драјвер. Таму доаѓа Layla/Gina/Darla ASIO драјверот за Mac. Овој моќен софтвер е дизајниран да ви помогне да го извлечете максимумот од вашиот дигитален аудио рекордер со обезбедување на висококвалитетни аудио перформанси со ниска латентност.

Во неговото јадро, Layla/Gina/Darla ASIO драјвер за Mac е збир на двигатели кои му овозможуваат на вашиот компјутер да комуницира со вашиот дигитален аудио рекордер во реално време. Ова значи дека можете да снимате и репродуцирате повеќе песни истовремено без никакво задоцнување или одложување. Без разлика дали снимате бенд во живо или мешате сложен проект, овој софтвер има се што ви треба за да ја завршите работата брзо и ефикасно.

Една од клучните карактеристики на Layla/Gina/Darla ASIO драјверот за Mac е неговата поддршка за повеќе канали. Со достапни до 24 канали, овој софтвер може лесно да се справи дури и со најсложените проекти за снимање. Можете исто така да ги приспособите поставките за вашиот канал за да одговараат на вашите специфични потреби, без разлика дали работите со стерео или сараунд звук.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер се неговите перформанси со мала латентност. Со латентност од 2 ms, драјверот за Layla/Gina/Darla ASIO за Mac гарантира дека нема доцнење помеѓу она што го слушате и она што се снима на вашиот компјутер. Ова го прави идеален за настапи во живо и други ситуации каде тајмингот е критичен.

Покрај неговите моќни перформанси, драјверот за ASIO за Mac Layla/Gina/Darla нуди и низа опции за прилагодување. Можете да ги прилагодите големините на баферот и стапките на примероци за да ги оптимизирате перформансите врз основа на вашите специфични потреби за поставување хардвер и снимање.

Севкупно, ако барате ASIO драјвер кој обезбедува висококвалитетни перформанси и флексибилност на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од Layla/Gina/Darla ASIO драјвер за Mac!

Целосни спецификации
Издавач unknown
Страница на издавачи
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2005-09-02
Категорија Возачи
Под категорија Аудио драјвери
Верзија 4.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања Mac OS X 10.4 PPCMac OS X 10.3.9Mac OS X 10.4 IntelMac OS X 10.0Mac OS X 10.1Mac OS X 10.5 PPCMac OS X 10.2Mac OS X 10.5 IntelMac OS X 10.3Mac OS Classic
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 407

Comments:

Најпопуларни