AirPort Extreme Driver Update 2005-001 for Mac

AirPort Extreme Driver Update 2005-001 for Mac

Опис

Ажурирањето на AirPort Extreme Driver 2005-001 за Mac е софтверско ажурирање што ги решава проблемите со компатибилноста со одредени картички 802.11 од трети страни и точки за пристап за OS X 10.3.3 до 10.3.9.

Ако имате проблеми со поврзувањето со вашата безжична мрежа AirPort Extreme, ова ажурирање на драјверот може да биде токму она што ви треба за да ги вратите работите и да работат непречено.

Во оваа статија, ќе го разгледаме подетално ажурирањето на AirPort Extreme Driver 2005-001 за Mac, вклучувајќи ги неговите карактеристики, придобивки и системски барања.

Карактеристики

Ажурирањето на AirPort Extreme Driver 2005-001 за Mac вклучува неколку клучни карактеристики што го прават суштинска алатка за секој што има проблеми со поврзувањето со нивната безжична мрежа:

1. Компатибилност: ова ажурирање ги решава проблемите со компатибилноста помеѓу безжичната мрежа AirPort Extreme и одредени 802.11 картички и пристапни точки од трети страни.

2. Стабилност: Ажурирањето на драјверот ја подобрува стабилноста на вашата безжична мрежа со адресирање на познати грешки и грешки кои можат да предизвикаат проблеми со поврзувањето.

3. Перформанси: со подобрена компатибилност и стабилност доаѓа до подобрени перформанси - можете да очекувате поголеми брзини, подобар опсег и посигурни врски по инсталирањето на ова ажурирање на драјверот.

Придобивки

Има неколку придобивки од инсталирањето на ажурирањето на AirPort Extreme Driver 2005-001 за Mac:

1. Подобрена поврзаност: ако сте имале проблеми со поврзувањето со вашата безжична мрежа, ова ажурирање на драјверот може да помогне во решавањето на тие проблеми за да можете да останете поврзани без прекин.

2. Подобри перформанси: со подобрена компатибилност и стабилност доаѓаат подобри перформанси - поголеми брзини, подобар опсег и посигурни врски значат дека можете да завршите повеќе за помалку време без да се грижите за испуштени врски или бавни брзини.

3. Зголемена безбедност: со адресирање на познати грешки и пропусти во софтверот што потенцијално би можеле да ја загрозат вашата безбедност или приватност на интернет, ова ажурирање на драјверот помага да ги зачувате вашите податоци безбедни додека ја користите вашата безжична мрежа.

Системски барања

Пред да го инсталирате AirPort Extreme Driver Update 2005-001 за Mac на вашиот компјутер, проверете дали ги исполнува овие минимални системски барања:

1) Оперативен систем - OS X верзија од OS X Panther (10. 3. x) преку OS X Panther (10. 4. x)

2) Процесор - процесор PowerPC G4 или G5

3) RAM меморија - најмалку 256 MB RAM

4) Простор на хард диск - најмалку 50 MB слободен простор на хард дискот

Заклучок

Ако имате проблеми со поврзувањето со вашата безжична мрежа AirPort Extreme на Mac со OS X Panther (10. 3. x) преку OS X Panther (10. 4. x), тогаш ажурирањето на AirPort Extreme Driver 2005-001 е суштинска алатка што треба да ја имате за да ги решите тие проблеми брзо и лесно!

Со неговите подобрени функции за компатибилност и стабилност, заедно со зголемени безбедносни мерки вградени; корисниците ќе искусат поголеми брзини и подобар опсег од кога било досега! Затоа, не чекајте повеќе - преземете веднаш!

Целосни спецификации
Издавач Apple
Страница на издавачи http://www.apple.com/
Датум на издавање 2008-12-05
Датум на додавање 2005-11-09
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на матични плочи
Верзија
Барања за ОС Macintosh
Барања Mac OS X, AirPort Extreme card
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2682

Comments:

Најпопуларни