Mondriaan for Mac

Mondriaan for Mac 1.5

Mac / Alco Blom Software / 96 / Целосни спецификации
Опис

Mondriaan за Mac: Врвен софтвер за Интернет

Дали сте уморни од постојано пребарување низ вашите обележувачи за да ги најдете веб-страниците што ви се потребни? Дали сакате поефикасен начин за пристап до вашите омилени страници и истражување на нови? Не гледајте подалеку од Mondriaan за Mac, врвниот интернет софтвер.

Mondriaan се појавува како мала икона со четири бои во горниот десен агол на лентата со мени Mac OS X. Кликнете на секоја од четирите бои за да стигнете до секој сет на обележувачи преку менито. Во насока на стрелките на часовникот, ова е: Омилени: бело, Истражувајте: црвено, Пријатели: сино, FTP сервери: жолто. Со само еден клик, можете да пристапите до сите ваши омилени веб-локации организирани во различни категории.

Но, тоа не е сè - Mondriaan нуди и Дневна команда која отвора збир на обележувачи во повеќе прозорци на прелистувачот истовремено. Оваа функција е совршена за оние кои треба брзо да пристапат до повеќе страници одеднаш без да мора рачно да ја отвораат секоја поединечно.

Едно нешто што треба да се забележи е дека додека Mondriaan е однапред вчитан со една листа на популарни веб-страници, вклучувајќи ги AltaVista, Google, неколку веб-страници за вести за Macintosh, страници за патувања и страницата за преземање на Apple; На корисниците ќе им треба URL Manager Pro ако сакаат да ги уредуваат своите комплети за обележувачи или да додадат нови.

Генерално, Mondriaan за Mac нуди интуитивен и ефикасен начин за управување со вашето искуство со прелистување на интернет. Неговиот едноставен интерфејс и лесните функции го прават суштинска алатка за секој кој поминува време на интернет. Без разлика дали барате брз пристап до вашите омилени веб-локации или истражувате нови со леснотија - Mondriaan ве опфати!

Целосни спецификации
Издавач Alco Blom Software
Страница на издавачи http://www.web-confidential.com
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2005-11-14
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 1.5
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.2, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.1
Барања Mac OS X 10.1 or higherURL Manager Pro
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 96

Comments:

Најпопуларни