HP LaserJet Monochrome for Mac

HP LaserJet Monochrome for Mac 1.5

Опис

Ако сте корисник на Mac и поседувате печатач HP LaserJet, тогаш знаете колку е важно да го инсталирате вистинскиот драјвер. HP LaserJet Monochrome за Mac е драјвер кој е дизајниран да работи со неколку LaserJet печатачи, осигурувајќи дека вашето искуство со печатење е беспрекорно и без проблеми.

Овој драјвер е специјално дизајниран за монохроматски печатачи, што значи дека е совршен за оние кои треба редовно да печатат црно-бели документи. Компатибилен е со неколку модели на печатачи HP LaserJet, вклучувајќи ги печатачите од серијата 1018, 1020 Plus, 1022n, 1022nw, P1005/P1006/P1505.

Една од клучните придобивки од користењето на овој драјвер е неговата леснотија на користење. Откако ќе се инсталира на вашиот Mac компјутер или лаптоп, тој автоматски го открива моделот на вашиот печатач и соодветно се конфигурира. Ова значи дека не треба да се грижите за рачно конфигурирање на поставките или справување со комплицирани процедури за инсталација.

Друга придобивка од користењето на овој драјвер е неговата доверливост. Тој е опширно тестиран од инженерите на HP за да се осигура дека работи беспрекорно со нивната палета на монохроматски ласерски печатачи. Ова значи дека можете да очекувате висококвалитетни отпечатоци секој пат без никакви дефекти или грешки.

Во однос на карактеристиките и можностите, HP LaserJet Monochrome за Mac нуди низа опции кои ќе ви помогнат да го прилагодите вашето искуство со печатење. На пример:

- Можете да изберете помеѓу различни резолуции за печатење во зависност од вашите потреби.

- Можете да ги прилагодите нивоата на контраст за да обезбедите оптимална јасност во вашите отпечатоци.

- Можете да изберете различни типови и големини на хартија во зависност од тоа што печатите.

- Можете да поставите автоматско двострано печатење (двострано печатење) доколку е поддржано од вашиот модел на печатач.

Севкупно, ако барате сигурен и лесен за користење драјвер за вашиот монохроматски печатач HP LaserJet на оперативниот систем Mac OS X, тогаш не гледајте подалеку од HP LaserJet Monochrome Driver!

Целосни спецификации
Издавач HP
Страница на издавачи www.hp.com
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2005-12-22
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на матични плочи
Верзија 1.5
Барања за ОС Macintosh, Mac OS Classic
Барања Mac OS 8.0-9.x
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1087

Comments:

Најпопуларни