Drivers for the Motorola L6 for Mac

Drivers for the Motorola L6 for Mac 1.0

Mac / David Reitter / 4620 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте корисник на Mac и поседувате телефон Motorola L6, можеби сте доживеале одредени тешкотии при синхронизацијата на адресарот и календарот со вашиот уред. За среќа, постои решение: драјвери за Motorola L6 за Mac.

Овој пакет на драјвери е дизајниран да го олесни испраќањето текстуални пораки (SMS) преку адресарот на Mac OS X користејќи Bluetooth со различни мобилни телефони, вклучувајќи го и Motorola L6. Дополнително, ви овозможува да ги синхронизирате адресарот и календарот користејќи iSync со вашиот телефон.

Една од клучните придобивки на овој пакет на драјвери е тоа што ја подобрува постојната функционалност на СМС во адресарот. Додека Адресарот поддржува испраќање текстуални пораки со некои телефони, оваа имплементација бара од корисниците да вклучат Bluetooth во адресарот. Меѓутоа, со драјвери за Motorola L6 за Mac, овој чекор е непотребен.

Кога испраќате текстови користејќи ги овие двигатели, тие се зачувуваат во делот „Забелешки“ на записот на секое лице во вашиот адресар. Ова го олеснува следењето на сите ваши комуникации со секој контакт на едно место.

Вреди да се напомене дека иако овие драјвери се специјално дизајнирани за употреба со телефонот Motorola L6 и оперативниот систем Mac OS X, тие не се направени од самите Apple или Motorola. Наместо тоа, тие се драјвери од трети страни создадени од независни програмери кои видоа потреба од подобри способности за синхронизација помеѓу овие два уреди.

Севкупно, ако барате лесен начин да ги синхронизирате вашите контакти и календар помеѓу вашиот Mac и телефонот Motorola L6, а истовремено да ја подобрите постојната функционалност на SMS во самиот адресар - не гледајте подалеку од драјвери за Motorola L6 за Mac!

Целосни спецификации
Издавач David Reitter
Страница на издавачи http://www.david-reitter.com
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2005-12-27
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на матични плочи
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.4 PPC
Барања tested with OS X 10.4
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4620

Comments:

Најпопуларни