Athenaeums for Mac

Athenaeums for Mac 1.5.0

Mac / Deep Sky Technologies / 57 / Целосни спецификации
Опис

Athenaeums за Mac е моќен мрежен софтвер кој обезбедува архивски филтер за сите домашни документи за евиденција на EIMS. Поддржува евиденција за грешки, дневник за пошта, испраќање дневник за грешки и документи за дневник на конзола. Овој софтвер е компатибилен и со оперативните системи Mac OS 9 и Mac OS X, како и со EIMS и EIMS X.

Со Athenaeums за Mac, можете лесно да ги приспособите директориумите на целните архиви и имињата на документите за да одговараат на вашите потреби. Можете исто така да поставите креатор на архиви и типови документи според вашите преференции. Дополнително, овој софтвер нуди известување по е-пошта за условите за грешка за да можете да останете информирани за какви било прашања што може да се појават.

Една од најкорисните карактеристики на Athenaeums за Mac е неговото одржување на архивирана статистика за дневници (Size Log). Ова ви овозможува да следите колку простор зафаќаат вашите архивирани дневници на вашиот систем за да можете поефикасно да управувате со нив.

Во однос на опциите за прилагодување, Athenaeums за Mac нуди контрола над предупредувањата на менаџерот за известувања во поставките. Можете исто така динамички да ги вчитате изменетите параметри без да треба да ја рестартирате апликацијата. Под Mac OS X, имате можност да поставите имиња на групи и целосни дозволи за архивирани документи.

Друга одлична карактеристика на Athenaeums за Mac се неговите автоматски известувања за ажурирање контролирани со преференци. Ова осигурува дека секогаш имате пристап до најновата верзија на софтверот без да мора рачно да проверувате дали има ажурирања.

Ако не сте сигурни дали Athenaeums за Mac е вистинскиот за вас, не грижете се! Софтверот доаѓа со целосно способен демо-режим за да можете да го испробате пред да донесете одлука за купување.

Севкупно, Athenaeums за Mac е суштинска алатка ако сакате поефикасно да управувате со вашите документи за евиденција EIMS. Неговите приспособливи опции го олеснуваат приспособувањето на софтверот за да ги задоволи вашите специфични потреби, додека неговите известувања за автоматско ажурирање гарантираат дека тој ќе остане ажуриран со новите функции и подобрувања со текот на времето.

Целосни спецификации
Издавач Deep Sky Technologies
Страница на издавачи http://www.deepskytech.com/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2005-12-27
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Софтвер за безжично вмрежување
Верзија 1.5.0
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.2, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.1
Барања EIMS v3.0.x or higher
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 57

Comments:

Најпопуларни