Village Tronic VTBook for Mac

Village Tronic VTBook for Mac 2.0.2

Mac / Village Tronic / 107 / Целосни спецификации
Опис

Village Tronic VTBook за Mac е збир на двигатели што ја подобруваат поддршката за графичката картичка PC Card на Village Tronic на PowerBooks со Mac OS X. Со овие драјвери, можете да поврзете дополнителен екран на вашиот PowerBook и да уживате во подобрени графички перформанси.

VTBook располага со 32 MB DDR видео RAM, што обезбедува доволно меморија за справување со сложени графички задачи. Исто така, ги поддржува сите VGA, DVI и ADC дисплеи благодарение на неговиот DVI-I конектор. Ова значи дека можете да користите буквално секаков тип на дисплеј со вашиот PowerBook кога користите VTBook.

Една од клучните придобивки од користењето на Village Tronic VTBook е тоа што ви овозможува да ја проширите работната површина на повеќе екрани. Ова значи дека може да имате повеќе недвижнини на екранот за работа, што може да биде особено корисно ако работите на сложени проекти или треба да имате отворени повеќе апликации одеднаш.

Друга придобивка од користењето на VTBook е тоа што обезбедува подобрени графички перформанси во споредба со користењето само на вградената графичка картичка на вашиот PowerBook. Ова е затоа што VTBook има посветена видео RAM и процесорска моќ специјално дизајнирана за справување со графички задачи од високата класа.

Инсталирањето на драјверите на Village Tronic VTBook е лесно и едноставно. Едноставно преземете ги од нашата веб-локација и следете ги упатствата дадени во волшебникот за инсталација. Откако ќе го инсталирате, ќе можете да почнете да уживате во сите придобивки што доаѓаат со користењето на овој моќен сет на драјвери.

Генерално, ако барате начин да ги подобрите графичките перформанси на вашиот PowerBook или сакате да ја проширите работната површина на повеќе екрани, тогаш Village Tronic VTBook за Mac дефинитивно вреди да се размисли. Со своите моќни карактеристики и лесен процес на инсталација, тој е одличен избор за секој кој има потреба од врвни графички способности на нивниот Mac компјутер.

Клучни карактеристики:

- Подобрена поддршка во Mac OS X за графичката картичка PC Card на Village Tronic

- Поврзете дополнителен дисплеј со вашиот Powerbook

- 32 MB DDR видео RAM меморија

- Ги поддржува сите VGA/DVI/ADC дисплеи преку DVI-I конектор

- Проширете ја работната површина на повеќе екрани

- Подобрени графички перформанси

- Лесна инсталација

Системски барања:

Mac OS X 10.x или понова верзија

PowerPC G4/G5 или процесор базиран на Интел

VillageTronic PC картичка графички адаптер

Целосни спецификации
Издавач Village Tronic
Страница на издавачи http://www.villagetronic.com/
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2005-12-29
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на матични плочи
Верзија 2.0.2
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.2, Mac OS X 10.3
Барања Mac OS X 10.2.8 or 10.3.6 CardBus compatible PowerBook (WallStreet or newer) VTBook PC Card graphics card
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 107

Comments:

Најпопуларни