Petals Around The Rose for Mac

Petals Around The Rose for Mac 1.0

Опис

Petals Around The Rose за Mac е забавна и предизвикувачка игра со коцки која со години е популарна на колеџските кампуси. Оваа апликација за Mac OS X ја носи играта на вашиот компјутер, овозможувајќи ви да играте во секое време, каде било.

Целта на Petals Around The Rose е едноставна: фрлајте ги коцките и обидете се да го погодите бројот на ливчиња околу розата. Сепак, може да биде доста тешко да се открие колку ливчиња има. Всушност, колку повеќе логично размислувате за тоа, толку станува потешко.

Шерлок Холмс можеби никогаш нема да ја сфати оваа игра, но Вотсон може лесно да ја добие. Со малку вежбање и трпение, и вие можете да станете мајстор во Petals Around The Rose.

Еден од уникатните аспекти на оваа игра е тоа што нема одредени правила. Мора да ги сфатите сами преку обиди и грешки. Ова додава дополнителен слој на предизвик на веќе тешката игра.

Petals Around The Rose за Mac има чист и интуитивен интерфејс што го прави играњето лесно и пријатно. Можете да приспособите различни поставки како звучни ефекти и боја на заднина за да одговараат на вашите преференции.

Без разлика дали барате забавен начин да го поминете времето или сакате да се предизвикате себеси со игра со загатки кои ве надоврзуваат на мозокот, Petals Around The Rose за Mac сигурно ќе ви овозможи повеќечасовна забава.

Карактеристики:

- Забавна и предизвикувачка игра

- Нема одредени правила - сфатете ги сами

- Чист и интуитивен интерфејс

- Прилагодливи поставки

Системски барања:

- macOS 10.12 или понова верзија

Како заклучок, ако барате уникатна игра со загатки што ќе ги тестира вашите логички вештини како никогаш досега, не гледајте подалеку од Petals Around The Rose за Mac. Со своите приспособливи поставки и интуитивен интерфејс, оваа апликација обезбедува бескрајни часови забава, а истовремено предизвикувајќи го вашиот ум на нови начини секогаш кога играте!

Целосни спецификации
Издавач MacTchips
Страница на издавачи http://www.mactchips.com/home
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2006-03-02
Категорија Игри
Под категорија Игри со возење
Верзија 1.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 PPC
Барања Mac OS X 10.3.9 or higher
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 105

Comments:

Најпопуларни