FeedTree Web Proxy for Mac

FeedTree Web Proxy for Mac 0.7.2

Mac / FeedTree Project / 387 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од чекање за ажурирање на вашите RSS доводи? Дали сакате да добивате вести веднаш штом ќе бидат достапни, без да мора постојано да го освежувате читачот на доводи? Не гледајте подалеку од FeedTree Web Proxy за Mac.

FeedTree е апликација peer-to-peer која носи веб доводи на вашата работна површина побрзо од кога било досега. Со FeedTree, корисниците работат заедно за да споделуваат вести веднаш штом ќе станат достапни. Ова значи дека вестите пристигнуваат веднаш, наместо на распоред за гласање како традиционалните RSS читачи. Всушност, со FeedTree, RSS е исто толку моментален како и е-поштата.

FeedTree Web Proxy работи на вашиот Mac заедно со вашата омилена апликација за читање доводи. Вашиот читач на доводи потоа разговара со проксито наместо со интернет, така што ги добива најновите вести без да го анкетира серверот. Ова не само што заштедува време и пропусен опсег, туку и гарантира дека никогаш нема да пропуштите најнови вести или важни ажурирања.

Но, што го издвојува FeedTree од другите RSS читачи? За почеток, тоа е истражувачки проект од Одделот за компјутерски науки на Универзитетот Рајс. Тоа значи дека е ригорозно тестиран и развиен од експерти од областа на компјутерските науки.

Дополнително, бидејќи FeedTree е софтвер за врсници, нема централни сервери или посредници вклучени во доставувањето содржина. Наместо тоа, корисниците работат заедно во децентрализирана мрежа за да споделуваат информации брзо и ефикасно.

Значи, без разлика дали сте страствен зависник од вести или само барате поефикасен начин да останете во тек со вашите омилени веб-локации и блогови, пробајте денес FeedTree Web Proxy за Mac! Посетете ја нашата веб-страница на feedtree.net за повеќе информации за ова иновативно софтверско решение од Одделот за компјутерски науки на Универзитетот Рајс.

Целосни спецификации
Издавач FeedTree Project
Страница на издавачи http://feedtree.net/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2006-03-14
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за бирање
Верзија 0.7.2
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.2
Барања Mac OS X 10.2 A desktop feed reader (such as NewsFire, NetNewsWire, Shrook, or Safari)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 387

Comments:

Најпопуларни