Minolta Dimage Scan Multi Pro for Mac

Minolta Dimage Scan Multi Pro for Mac 1.1.6

Опис

Minolta Dimage Scan Multi Pro за Mac е моќен двигател дизајниран да работи со скенерот за филмови Minolta Dimage Scan Multi Pro. Овој софтвер е специјално создаден за да им помогне на корисниците да извлечат максимум од нивниот скенер обезбедувајќи им напредни функции и способности кои не се достапни преку други драјвери.

Со овој двигател, корисниците можат лесно да ги скенираат своите филмски негативи и слајдови, благодарение на неговиот интуитивен интерфејс и лесен дизајн. Софтверот поддржува широк спектар на формати на датотеки, вклучувајќи TIFF, JPEG, BMP и PDF, што им олеснува на корисниците да ги зачуваат своите скенирани слики во формат што најмногу одговара на нивните потреби.

Една од клучните карактеристики на овој двигател е неговата способност автоматски да открива и коригира вообичаени проблеми што може да се појават при скенирањето. На пример, може автоматски да го приспособи балансот на бојата и поставките за експозиција за да се осигура дека секоја слика изгледа колку што е можно подобро. Исто така, има функција за автоматско отстранување на прав што помага да се елиминираат сите прав или гребнатини на површината на филмот.

Покрај овие напредни функции, Minolta Dimage Scan Multi Pro за Mac вклучува и низа опции за приспособување кои им овозможуваат на корисниците фино да ги прилагодат своите скенирања според нивните специфични потреби. На пример, тие можат да ги приспособат нивоата на осветленост или да избираат од различни режими на бои во зависност од тоа што скенираат.

Генерално, ако барате моќен двигател кој ќе ви помогне да го извлечете максимумот од вашиот Minolta Dimage Scan Multi Pro филмски скенер на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од овој софтвер! Со своите напредни функции и лесен дизајн, сигурно ќе го олесни вашето искуство со скенирање од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач Minolta
Страница на издавачи http://www.minoltausa.com
Датум на издавање 2006-04-01
Датум на додавање 2006-04-01
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на матични плочи
Верзија 1.1.6
Барања за ОС Mac OS Classic/X 10.1/X 10.2/X 10.3/X 10.3.9/X 10.4 PPC
Барања Mac OS 8.6 - 9.2.2, or
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1257

Comments:

Најпопуларни