ATTO ExpressPCI UL3D/UL3S for Mac

ATTO ExpressPCI UL3D/UL3S for Mac 3.21

Mac / ATTO Technology / 466 / Целосни спецификации
Опис

ATTO ExpressPCI UL3D/UL3S за Mac е моќен софтвер за двигатели кој обезбедува поддршка за динамично скенирање на магистралата SCSI. Оваа функција им овозможува на корисниците да додаваат и отстрануваат уреди од автобусот без да мора да го рестартираат нивниот систем. Со овој софтвер, можете лесно да го ажурирате адаптерот откако ќе го инсталирате ажурирањето на драјверот.

Најновата верзија на алатката за конфигурација ATTO е вклучена во ова издание, што го олеснува конфигурирањето и управувањето со вашите SCSI уреди. Алатката обезбедува интуитивен интерфејс кој ви овозможува брзо поставување и управување со вашите SCSI уреди.

Една од клучните придобивки од користењето на ATTO ExpressPCI UL3D/UL3S за Mac е неговата способност да обезбеди брзини на пренос на податоци со високи перформанси. Овој софтвер е дизајниран со напредни алгоритми кои ги оптимизираат стапките на пренос на податоци, осигурувајќи дека добивате максимални перформанси од вашите SCSI уреди.

Покрај тоа, овој софтвер поддржува и широк опсег на оперативни системи, вклучувајќи macOS 10.13 High Sierra, macOS 10.12 Sierra, OS X 10.11 El Capitan, OS X 10.10 Yosemite, OS X 10.9 Mavericks и претходните верзии.

Клучни карактеристики:

1) Динамично SCSI Bus Rescan: со поддршка за динамично повторно скенирање на магистралата SCSI, корисниците можат да додаваат или отстрануваат уреди од автобусот без да мора да го рестартираат својот систем.

2) Стапки на пренос на податоци со високи перформанси: Напредните алгоритми што се користат во овој софтвер ги оптимизираат стапките на пренос на податоци обезбедувајќи максимални перформанси од вашите SCSI уреди.

3) Широк опсег на поддршка на оперативниот систем: Овој софтвер поддржува широк опсег на оперативни системи, вклучувајќи macOS 10.13 High Sierra, macOS 10.12 Sierra, OS X 10.11 El Capitan и повеќе.

4) Лесна за употреба Алатка за конфигурација: Најновата верзија на алатката за конфигурација ATTO е вклучена во ова издание што го олеснува конфигурирањето и управувањето со вашите SCSI уреди.

Системски барања:

За да користите ATTO ExpressPCI UL3D/UL3S за Mac на вашиот компјутерски систем мора да ги исполнува овие минимални барања:

1) Компатибилен Apple компјутер кој работи на еден од поддржаните оперативни системи

2) Достапен PCI слот

Заклучок:

ATTO ExpressPCI UL3D/UL3S за Mac е суштински софтвер за драјвери ако сакате брзини на пренос на податоци со високи перформанси додека користите широк опсег на оперативни системи, вклучувајќи macOS High Sierra или претходни верзии како Mavericks или Yosemite итн., Конфигурација е лесна за употреба алатката го олеснува поставувањето и управувањето со сите аспекти поврзани со конфигурирање и управување со сите типови/сценарија кои вклучуваат било кој тип(и)/марка(и)/модел(и)/генерации, итн., на медиуми/уреди за складирање поврзани преку кој било тип(и)/марка(и)/модел(и)/генерации, итн., на интерфејси/контролери/адаптери/итн.,

Целосни спецификации
Издавач ATTO Technology
Страница на издавачи http://www.attotech.com
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2006-04-08
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на матични плочи
Верзија 3.21
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 PPC
Барања Mac OS X 10.3 or higher
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 466

Comments:

Најпопуларни