Raytheon Beechcraft Bonanza A36 for Mac

Raytheon Beechcraft Bonanza A36 for Mac 8.x

Опис

Raytheon Beechcraft Bonanza A36 за Mac е игра што ќе им се допадне на ентузијастите во авијацијата. Оваа игра се заснова на преподобната и престижна Bonanza A36, која првично беше сертифицирана за типот во 1969 година и сè уште е примарна понуда за еден мотор од Raytheon/Beechcraft. Играта има 300 КС, најкомплетниот стандарден авионичарски пакет досега во Bonanza, кожен ентериер, клима уред и многу повеќе.

Оваа игра е создадена од FAA TCDS 3a15 (воздушна рамка), E3SO (мотор), p47gl (пропелер), информации за Raytheon/Beechcraft и безброј референтни документи. Како резултат на тоа, овој A36 го претставува најфактичкиот, точниот и најавтентичен модел достапен за X-Plane 8. Апсолутна точност на сите податоци, податоци, кг, перформанс и автентичност на плакатите на авионската рамка, инструментите на централата се загарантирани. Сите податоци се во согласност со објавените и проверливи информации.

Индикациите на инструментот се прецизни во оваа игра. Создадени се многу нови сопствени елементи за овој авион/табла кои никогаш досега не биле видени. Премиум внатрешни и надворешни уметнички дела се искористени за создавање висококвалитетни третмани со уметност и текстура за текстуална инструментација на плакати со ленти на плочка на трупот со сјајни прозорци и 3D кокпит/кабина.

Пакетот со датотеки содржи документи TCDS Beechcraft, како и пристап до регулаторот на FAA и советодавни публикации што им олеснува на играчите да започнат со ова возбудливо искуство за симулација на воздухопловството.

Една од најдобрите работи за оваа игра е тоа што доаѓа со Goodway Enhanced што ја прави навигацијата полесна од кога било досега! Дополнително БЕСПЛАТНИТЕ ажурирања преку 8X обезбедуваат играчите секогаш да имаат пристап до новите функции кога ќе станат достапни.

Генерално, ако барате извонредно воздухопловно искуство, тогаш не гледајте подалеку од Raytheon Beechcraft Bonanza A36 за Mac! Со својата неверојатна графика, точна динамика на летот, детални инструменти во пилотската кабина, реални звучни ефекти, сеопфатна поддршка за документација Goodway Подобрен навигациски систем БЕСПЛАТНИ ажурирања преку надградби на верзијата X-Plane - нема подобар начин да се доживее летањето како професионалец!

Целосни спецификации
Издавач AIR.C74.NET
Страница на издавачи http://air.c74.net
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2006-04-24
Категорија Игри
Под категорија Игри со возење
Верзија 8.x
Барања за ОС Mac OS X 10.4 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.0, Mac OS X 10.2, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.1
Барања X-Plane 8.15 or higher
Цена $10.65
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 151

Comments:

Најпопуларни