Simplify Music for iPhone

Simplify Music for iPhone 2.2.2

iOS / Simplify Media / 5727 / Целосни спецификации
Опис

Споделете ја вашата домашна библиотека и поврзете се со пријателите и семејството, директно во iTunes. Работи со Mac и компјутери и датотеки со MP3, WMA, AAC и Apple Lossless. Тоа е едноставно, безбедно и бесплатно. Верзијата бета build 948 додава интеграција на Apple Front Row и Изберете извори за да изберете оддалечен компјутер. Текстовите на LyricWiki повеќе не се достапни. Записите DRM купени од iTunes нема да се репродуцираат на iPhone или iPod Touch.

Преглед

Како апликацијата за споделување музика Simplify Music (порано Simplify Media) од далечина ја споделува музиката што сте ја зачувале на вашиот компјутер со вашиот iPhone или со други пријатели? Започнувате со Simplify Media, бесплатна десктоп апликација за Windows, Mac и Linux, додавате сметка за Simplify, а потоа слој на пристап на iPhone или iPod Touch со оваа апликација. Види? Не е толку едноставно како што претпоставува издавачот.

Меѓутоа, откако ќе се постави, стриминг вашата сопствена музичка библиотека не е тешко. Ќе треба да им дадете време на програмите да се синхронизираат; колку е поголема колекцијата, толку повеќе време им треба на серверите на Simplify Media. Потоа, од iPhone, ќе можете да ги прегледувате вашите библиотеки, прелистувајќи по наслов, жанр и изведувач на песната. Исто така, можете да креирате плејлисти на пат и да скробувате песни, а второто ако го користите и Last.fm. Можете да ги проширите вашите музички опции уште повеќе ако инсталирате Simplify Media на повеќе компјутери или ако пријателите ве одобрат како дел од нивната мрежа.

Уловот, се разбира, е дека компјутерите мора да бидат вклучени за да дојдете до музиката. Исто така, функцијата за текст што беше достапна во претходната верзија е прекината, а Simplify Music не може да репродуцира DRM песни што сте ги купиле преку iTunes. Ова се разочарувања, но можноста да ја пренесувате вашата колекција преку Wi-Fi, 3G и EDGE без да јадете простор, ја прави оваа апликација исплатлива инвестиција за љубителите на музиката.

Целосни спецификации
Издавач Simplify Media
Страница на издавачи http://www.simplifymedia.com
Датум на издавање 2010-02-19
Датум на додавање 2010-02-19
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 2.2.2
Барања за ОС iOS
Барања iPhone OS 3.0
Цена Paid
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 5727

Comments:

Најпопуларни