VidMate for iPhone

VidMate for iPhone 1.0.0

Опис

VidMate за iPhone: Врвен видео плеер за вашите облаци

Дали сте уморни од постојано префрлање помеѓу различни видео плеери за да ги гледате вашите омилени видеа складирани во облакот? Дали сакате моќен и лесен за користење видео плеер кој може беспрекорно да пренесува видеа од вашиот облак на вашиот уред? Не гледајте подалеку од VidMate за iPhone - врвниот видео плеер дизајниран специјално за репродукција во облак.

VidMate е разноврсна и богата апликација која ви овозможува лесно да пренесувате видеа од вашиот облак директно на вашиот iPhone. Без разлика дали користите Google Drive, Dropbox, OneDrive или која било друга популарна услуга за складирање облак, VidMate го олеснува пристапот и репродукцијата на сите ваши омилени видеа без претходно да ги преземете.

Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции, VidMate е совршено решение за секој кој сака без мака начин да ужива во своите омилени видеа во движење. Еве само некои од многуте придобивки што ги нуди оваа неверојатна апликација:

Префрлете ги сметките лесно

Ако имате повеќе сметки на различни услуги за складирање облак, префрлањето помеѓу нив може да биде вистинска болка. Меѓутоа, со VidMate, менувањето сметки е едноставно како допирање на копче. Без разлика дали ви треба пристап до датотеките складирани во Google Drive или Dropbox, VidMate го олеснува префрлањето помеѓу сметките за да можете брзо да ги наоѓате и репродуцирате сите ваши омилени видеа.

Прелистувајте видеа само во вашиот Cloud Drive

Една од најдобрите работи за користење на VidMate е тоа што ви овозможува да ги прелистувате само оние видеа што се зачувани во вашиот облак диск. Ова значи дека нема потреба да пребарувате низ безброј ирелевантни датотеки само за да го пронајдете она што го барате - едноставно отворете го VidMate и започнете со прелистување!

Додајте видеа од вашиот Cloud Drive директно на вашиот уред

Друга одлична карактеристика на оваа апликација е нејзината способност да додава видеа директно од вашиот облак диск на вашиот уред. Ова значи дека дури и ако немате интернет конекција или ако преносот не е опција, сепак можете да уживате во вашите омилени видеа каде и да одите.

Избришете датотеки ако не се користат

Ако ви се троши просторот за складирање на вашиот уред, VidMate го олеснува ослободувањето на многу потребниот простор со тоа што ви дозволува да ги бришете датотеките што повеќе не се потребни. Ова е одличен начин да го одржувате уредот непречено да работи и да се осигурате дека секогаш имате доволно простор за нови видеа.

Прекрасен видео плеер

Се разбира, еден од најважните аспекти на секој видео плеер е неговата визуелна привлечност. За среќа, VidMate не разочарува во овој поглед – со својот елегантен и модерен дизајн, оваа апликација изгледа одлично на секој уред и обезбедува извонредно доживување при гледањето кое сигурно ќе импресионира.

Моќен менаџер на плејлисти

Друга клучна карактеристика на VidMate е неговиот моќен менаџер на плејлисти. Со оваа алатка, можете лесно да креирате сопствени листи за репродукција на сите ваши омилени видеа, така што тие се секогаш само на еден допир. Без разлика дали сакате да ги организирате вашите видеа по жанр или едноставно да креирате листа со наслови што мора да ги гледате, менаџерот на плејлистата го олеснува тоа.

Заклучување со лозинка

Ако приватноста ве загрижува кога станува збор за гледање видеа на вашиот iPhone, тогаш VidMate ве опфати. Со својата функција за заклучување со лозинка, оваа апликација ви овозможува да поставите лозинка така што само овластени корисници можат да пристапат до вашата видео библиотека.

Исчистете го кешот

Конечно, ако некогаш се појават проблеми со перформансите додека користите VidMate (како бавна репродукција или баферирање), тогаш чистењето на кешот често може да помогне брзо и лесно да се решат овие проблеми. Со само неколку допири во менито за поставки, бришењето на кешот никогаш не било полесно!

Одрекување: оваа апликација не обезбедува содржина

Вреди да се напомене дека иако VidMate им дозволува на корисниците да преземаат свои датотеки од услугите за складирање облак како Google Drive или Dropbox (во согласност со нивните соодветни услови за користење на API), тој самиот не обезбедува никаква содржина. Корисниците се одговорни да се осигураат дека имаат законски права за пристап пред да преземат датотеки.

Како заклучок, ако барате моќен и лесен за користење видео плеер кој може беспрекорно да пренесува видеа од вашиот облак на вашиот iPhone, тогаш VidMate е апликацијата за вас. Со својот интуитивен интерфејс, моќни карактеристики и елегантен дизајн, оваа апликација сигурно ќе стане вашиот омилен видео плеер за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач An Tu
Страница на издавачи
Датум на издавање 2017-09-14
Датум на додавање 2017-09-14
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Алатки за системот
Верзија 1.0.0
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 61
Вкупно преземања 140553

Comments:

Најпопуларни