HotspotShield VPN Unlimited Privacy Security Proxy for iPhone

HotspotShield VPN Unlimited Privacy Security Proxy for iPhone 3.7.7

Опис

Hotspot Shield VPN Proxy е моќна и сигурна апликација за безбедност, приватност и пристап која нуди врвни перформанси за брзина, стабилност и безбедност. Со Hotspot Shield VPN Proxy за iPhone, можете безбедно и приватно да пристапите до сите веб-локации и апликации од каде било во светот. Без разлика дали сте дома, на училиште или на работа, Hotspot Shield VPN Proxy гарантира дека вашите онлајн активности остануваат приватни и анонимни.

Hotspot Shield VPN Proxy е дизајниран да спречи некој да ја следи вашата IP адреса, идентитет или локација од веб-локации и онлајн тракери. Со оваа апликација инсталирана на вашиот iPhone уред, можете да уживате во целосна анонимност додека прелистувате на интернет.

Зошто да изберете Hotspot Shield VPN прокси?

Не се чуваат дневници: Една од најзначајните предности на користењето на Hotspot Shield VPN Proxy е тоа што не следи или води дневници на активностите на своите корисници. Ова значи дека сте целосно приватни со Hotspot Shield.

Бесплатно и неограничено: имате избор да ги користите основните функции бесплатно (засекогаш) со неограничен пристап или надградете до Elite за повеќе функции.

Доверливи од милиони: доверени од повеќе од 500 милиони глобални корисници ширум светот; вклучени од Fortune 500 компании како што е Forbes TechCrunch New York Times меѓу другите

Не е потребна регистрација: не треба да креирате сметка или да имате кредитна картичка за да ги користите основните карактеристики на оваа апликација.

Неспоредливи перформанси: Hotspot Shield целосно ги поседува сите свои сервери кои обезбедуваат поврзувања со најголема брзина со најстабилни обезбедени врски

Најголема област на покриеност: Овозможено од AnchorFree; hotspot shield нуди најголема површина на покриеност од над 15 земји, вклучително и САД ОК JP IN AU CA CN TR UA меѓу другите

Тимот за поддршка е достапен 24/7 - Ние се стремиме да бидеме најдобрата безбедносна апликација за приватност и пристап, па ако имате какви било прашања, едноставно испратете е-пошта [email protected]

HotSpotShield Premium (елита)

Ако сакате уште понапредни функции од она што е достапно во нашата бесплатна верзија, можете да надградите на Hotspot Shield Premium (Elite). Со 7-дневен бесплатен пробен период, можете да ја испробате премиум верзијата без никаква обврска. Плаќањето ќе се наплати на вашата iTunes сметка при потврда на купувањето. Претплатата автоматски се обновува освен ако автоматското обновување не е исклучено најмалку 24 часа пред крајот на периодот.

Должина на претплата: еден месец; три месеци; шест месеци; една година. Сметката ќе биде наплатена за обновување во рок од 24 часа пред крајот на тековниот период и ќе ги идентификува трошоците за обновувањето.

Цена на претплата: три месеци - 32,99 $ долари; шест месеци - $53,99 долари; еден месец - $12,99 долари; една година - 69,99 долари.

Корисникот може да управува со претплатите, а автоматското обновување може да се исклучи со одење во Поставките за сметката на корисникот по купувањето.

Не е дозволено откажување на тековната претплата за време на активниот период на претплата

За AnchorFree

AnchorFree е приватна компанија, поддржана од вложување со седиште во Силиконската долина, која верува во ставање на потрошувачите во контрола на нивните лични информации онлајн. Anchorfree обезбедува милиони луѓе со онлајн безбедност, приватност и пристап преку својот најпопуларен VPN производ - Hotspot Shield.

Следете не на:

Google+: plus.google.com/+HotspotShield

Фејсбук: facebook.com/hotspotshield

Веб-страница: https://www.hotspotshield.com/

Дознајте за VPN технологијата: https://goo.gl/tgL10z

Политика за приватност: https://www.hotspotshield.com/privacy/

Одредби и услови: https://www.hotspotshield.com/terms/

Како заклучок, ако барате апликација која нуди врвни перформанси за брзина, стабилност и безбедност, истовремено обезбедувајќи целосна анонимност додека прелистувате онлајн, тогаш HotSpotShield VPN Proxy за iPhone дефинитивно вреди да се размисли!

Преглед

Hotspot Shield VPN за iPhone ви овозможува да ја заштитите вашата приватност, без оглед на тоа каде сте или која мрежа ја користите, а ви овозможува да посетувате и блокирани страници. Со оваа апликација на вашиот телефон, никогаш нема да треба да се грижите за извршување на чувствителни трансакции на јавно место, а заштитата можете лесно да ја вклучувате и исклучувате.

Добрите

Опции за локација: преку оваа апликација, можете да изберете да се поврзете преку неколку различни земји, вклучувајќи ги САД, Обединетото Кралство, Јапонија, Индонезија, Австралија, Данска, Канада, Хонг Конг и Кина. За да изберете локација, само поминете низ опциите, а потоа допрете ја саканата локација. И можете да ја промените локацијата во секое време преку главниот интерфејс на апликацијата.

Основни функции: Можете исто така да ја вклучите и исклучите заштитата директно од главниот интерфејс. Ова е јасен процес и ви овозможува да ја вратите заштитата со превртување на прекинувачот, исто толку брзо како што сте го исклучиле.

Конс

Некои бавни врски: додека некои од опциите за земјата обезбедуваа добри брзини на поврзување, тоа не беше точно за сите нив. Всушност, имавме мал или никаков успех во поврзувањето, користејќи ги Кина и Данска.

Крајна линија

Hotspot Shield VPN за iPhone е удобна и лесна за употреба алатка која ќе ви помогне да останете заштитени кога сте онлајн на вашиот телефон. Со неколку ефективни опции за земјите за поврзување и јасен интерфејс, оваа апликација е добар избор за корисници од сите нивоа на искуство. Самата апликација е бесплатна и можете да ги испробате сите функции седум дена бесплатно.

Целосни спецификации
Издавач AnchorFree
Страница на издавачи http://anchorfree.com
Датум на издавање 2017-10-09
Датум на додавање 2017-10-09
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со календарот и времето
Верзија 3.7.7
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 235057

Comments:

Најпопуларни