Clash of Clans for iPhone

Clash of Clans for iPhone 13.369.9

Опис

Придружете се на милиони играчи ширум светот и донесете го вашиот клан до победа додека се натпреварувате во епските војни на клановите. Варвари со мустаќи, волшебници со оган и други уникатни трупи ве чекаат. Нови карактеристики: Патувајте до базата на градители и откријте нови згради и ликови во нов мистериозен свет. Битка со сите нови трупи, вклучително и Raged Barbarian, Sneaky Archer, Boxer Giant, Bomber, Cannon Cart и новата Hero Battle Machine. Одете од глава до глава со другите играчи во новиот борбен режим Versus. Класични карактеристики: придружете се на клан на колеги играчи или започнете свој и поканете пријатели. Борете се во Clan Wars како тим против други играчи ширум светот. Одбранете го вашето село со мноштво топови, бомби, стапици, минофрлачи и ѕидови. Борете се против кралот Гоблин во кампања низ царството. Планирајте уникатни борбени стратегии со безброј комбинации на магии, трупи и херои. Пријателски предизвици, пријателски војни и специјални настани. Обучете уникатни трупи со повеќе нивоа на надградби. ТЕ МОЛАМ ЗАБЕЛЕЖИ. Clash of Clans е бесплатен за преземање и играње, меѓутоа, некои играчки ставки може да се купат и за вистински пари. Ако не сакате да ја користите оваа функција, оневозможете ги купувањата во апликација во поставките на вашиот уред. Исто така, според нашите Услови за користење и Политика за приватност, мора да имате најмалку 13 години за да играте или преземете Clash of Clans. Потребна е и мрежна врска. Осврти на играчи: Clash of Clans гордо објавува над еден милион прегледи со пет ѕвезди на App Store. Поддршка: Шефе, дали имате проблеми. Посетете http://supercell. helpshift.com/a/clash-of-clans/ или http://supr. cl/ClashForum или контактирајте со нас во играта со одење до Поставки > Помош и поддршка. Политика за приватност: http://www.supercell.net/privacy-policy/. Услови за користење: http://www.supercell.net/terms-of-service/. Водич за родители: http://www.supercell.net/parents.

Преглед

Борете се со гоблинските орди со оваа забавна борбена стратешка игра. Clash of Clans нуди забавна графика и интересна игра за да ви вреди.

На почетокот на играта, девојка го зазема местото на функцијата за помош и ве поздравува за да ја објасни ситуацијата и да понуди насоки за купување и битка. Веднаш од палката, ви се дадени 750 монети и 500 скапоцени камења. Можевме да купиме само топ -- остатокот од одбраната беше заклучен. Го поставивме топот каде што сакавме и ни беше наложено да ги искористиме нашите скапоцени камења за да го „озелениме“ селото. Одеднаш, една гоблинска орда нападна и гледавме како нашиот топ успешно го вади секој гоблин. Помеѓу градењето на селото и одбраната, испраќавме волшебници да ги напаѓаат гоблините на нивната трева, а притоа собиравме монети. Графиките на Clash of Clans се светли, шарени и наликуваат на цртан филм и ќе им се допаднат на децата и на возрасните.

Колку повеќе време поминувате со овие видови игри за градење стратегија, толку повеќе избори и вклученост имате. Clash of Clans е забавен начин да го поминете слободното време. Го препорачуваме за сите корисници.

Целосни спецификации
Издавач Supercell
Страница на издавачи
Датум на издавање 2020-06-26
Датум на додавање 2020-07-07
Категорија Игри
Под категорија Игри со стратегија
Верзија 13.369.9
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPhone4, iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 115
Вкупно преземања 645818

Comments:

Најпопуларни