PhotoFunia for iOS

PhotoFunia for iOS 4.0.8

Опис

PhotoFunia е најдобриот начин да додадете искра на вашите фотографии, да ги направите посебни и пооригинални. За само неколку секунди е подготвен неверојатен фото колаж, апсолутно бесплатен. PhotoFunia е толку едноставен за користење, што секој, на која било возраст, може лесно да го користи. Дали сакате да ја видите вашата слика на насловната страница на списанието или на рекламните билборди на Тајмс Сквер? Колку ќе биде неверојатно да го видите вашиот портрет на ѕидовите на музеите Лувр или Ермитаж? Сакате да пробате астронаут или костум на Дедо Мраз? Или преферирате нешто поегзотично, исто како танчерка на карневалот во Рио? Возбудени сте да дознаете колку добро изгледате со капа на вештерка или круна на кралицата? Можеби само барате убава рамка за вашите фотографии во посебна пригода? Направете свој белег на песокот или напишете графит текст на ѕидот, издлабете го вашето име на земја или создадете свој сопствен патен знак користејќи ги нашите фантастични текстуални ефекти. За да додадете сенки, да ја стареете вашата фотографија или да ја направите црно-бела, само посетете ја категоријата Филтри. Ве чекаат огромен број стотици ефекти. Нашата библиотека со ефекти секогаш се проширува и секоја недела можете да најдете нешто ново. Како што беше споменато претходно, користењето на PhotoFunia не може да биде поедноставно: изберете го саканиот ефект, поставете ја вашата фотографија и виола. Сè на сè во само два едноставни чекори и имате сопствено уметничко дело подготвено за зачувување, испраќање преку е-пошта или споделување со вашите пријатели на социјална страница. Земете PhotoFunia со вас каде и да одите и креирајте прекрасни слики на вашиот iPhone, iPod Touch или iPad со нашата одлична мобилна апликација. Забелешка: Целата манипулација со сликата се изведува во облакот затоа е потребна WiFi или 3G конекција за да може апликацијата да работи.

Преглед

PhotoFunia ви дава бројни опции за мешање на вашите фотографии со различни позадини и поставки за да создадете уникатни и бизарни слики. Без разлика каков тип на тема барате, сигурно ќе ја најдете во оваа иновативна апликација.

Добрите

Многу работи: има секакви ефекти што можете да ги користите на вашите фотографии во оваа апликација, иако тие можеби не се оние работи на кои сте навикнати да размислувате кога размислувате за ефекти. Она што го содржи PhotoFunia се тони различни сцени и позадини во кои можете да ги вметнете вашите фотографии, како што се билборди, календари, дрвени знаци, распореди на колажи и многу повеќе.

Многу начини за прелистување: ако знаете каков ефект барате, можете да го пребарувате. Или можете да пребарувате низ ефектите по категорија преку интуитивниот интерфејс на апликацијата. Можете исто така да ги зачувате вашите омилени за да се вратите подоцна, правејќи го целиот процес на менување фотографии брз и лесен.

Конс

Без прегледи: кога избирате ефект, не можете да видите преглед на вашата фотографија во него пред да ги примените промените. Се разбира, можете да изберете да ја отфрлите новата слика и да започнете одново. Но, обработката трае неколку секунди или повеќе во зависност од вашата интернет конекција и би било убаво да се погледне пред време.

Зависен од Wi-Fi: Примената на ефектите на вашите фотографии бара поврзување со Wi-Fi ако сакате да бидете сигурни дека процесот ќе помине, така што ова не е апликација што може сигурно да ја користите насекаде.

Крајна линија

Има многу интересни работи во оваа апликација и не се такви што ги наоѓате во повеќето други апликации за фотографии. Значи, ако сакате да си играте со фотографии и да создавате необични слики, ова е дефинитивно апликација која вреди да се проба.

Целосни спецификации
Издавач PhotoFunia
Страница на издавачи http://www.photofunia.com/
Датум на издавање 2017-10-10
Датум на додавање 2017-10-10
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Дигитални алатки за фотографии
Верзија 4.0.8
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPhone4, iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 523860

Comments:

Најпопуларни