Talking Tom Cat 2 for iPhone

Talking Tom Cat 2 for iPhone 5.2.2

Опис

ПОГОЛЕМИ, ПОДОБРИ, ПОЗАБАВНИ. Оригиналниот Talking Tom Cat се врати - и подобар од било кога. Со број 1 на App Store во 140 земји и преку 600 милиони преземања, Том измина долг пат. КАРАКТЕРИСТИКИ: Разговарај со Том: Зборувај и тој го повторува она што го кажуваш со неговиот смешен глас. Играјте со Том: галете го, боцкајте го, предизвикајте го и заработете златници во мини-игра. Приспособете го Том: Нови додатоци, нова облека, нова облека. Што е со каубојскиот Том или пиратот Том? Кул нова локација: Том се пресели од својата стара уличка во кул нов стан. Нови забавни акции: Вклучуваат вреќи кои експлодираат, кршење на перници и многу прдежи. Внимателни мини игри: уживајте во брза забава и собирајте дополнителни златници. Заработете достигнувања: Добијте посебни достигнувања за играње со Том. Снимајте го Том: снимајте видеа од она што Том го прави и испратете ги на вашите пријатели или прикачете ги на Facebook и YouTube. Оваа апликација е сертифицирана PRIVO. Печатот за безбедно пристаниште PRIVO покажува дека Outfit7 има воспоставено практики за приватност усогласени со COPPA за да ги заштити личните информации на вашето дете. Нашите апликации не дозволуваат помалите деца да ги споделуваат своите информации. Оваа апликација содржи: Промоција на производи и реклами на Outfit7. Врски што ги насочуваат клиентите до нашите веб-локации и другите апликации на Outfit7. Персонализирање на содржината за да ги наведе корисниците повторно да ја репродуцираат апликацијата. Гледање видеа од анимираните ликови на Outfit7 преку интеграција на YouTube. Опција за купување во апликација. Услови за користење: http://outfit7.com/eula/. Политика за приватност: http://outfit7.com/privacy-policy/. Благодарност до сите наши постоечки фанови. За да видите што прави Том, следете го Talking Tom на Facebook: http://www.facebook.com/TalkingTom.

Преглед

Talking Tom Cat 2 ја содржи истата анимирана мачка пронајдена во оригиналната апликација Talking Tom, но со некои нови пресврти и карактеристики. Како и оригиналната апликација, оваа е многу позабавна за децата отколку за возрасните, иако постои опција да се исклучи Детскиот режим.

Добрите

Кучето: Во оваа верзија, Том е измачуван од шегаџија на куче кое прави работи како што се става хартиена кеса зад него за да го натера да скокне, или да го удира по лицето со перница. Кучето е дефинитивно забавен додаток и и дава на играта малку поголема длабочина.

Повеќе бесплатни работи: Talking Tom Cat 2 нуди и повеќе активности бесплатно. Постојат неколку анимации што можете да ги користите, а можете и да одите во продавница за да купите работи за Том. Неколку ставки се бесплатни, а можете да заработите монети за да купувате други со гледање реклами или пополнување други бесплатни понуди.

Конс

Анимирани реклами: покрај рекламите на цел екран и банери, апликацијата содржи и анимирани реклами што се движат низ екранот и кои не можете да ги затворите рано. Можеби на децата им изгледаат дека се дел од играта, а бидејќи се движат, детето е речиси сигурно дека ќе удри еден случајно во одреден момент, што ги вади од играта и може да биде многу фрустрирачко.

Крајна линија

Оваа апликација е значително подобрување во однос на оригиналната апликација Talking Tom и дефинитивно може да биде многу забавна за децата. Рекламите се непријатност, но играта е симпатична и забавна за измама.

Целосни спецификации
Издавач Outfit7
Страница на издавачи http://www.outfit7.com
Датум на издавање 2017-10-09
Датум на додавање 2017-10-09
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Забавен софтвер
Верзија 5.2.2
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPhone4, iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 9
Вкупно преземања 246183

Comments:

Најпопуларни