Talking Tom Cat for iOS

Talking Tom Cat for iOS 3.3

Опис

Talking Tom Cat за iOS е забавна и забавна виртуелна апликација за домашни миленици која е преземена над 5 милијарди пати ширум светот. Развиена од Outfit7, креаторите на други популарни игри како My Talking Tom и Talking Tom Gold Run, оваа апликација е оригиналното виртуелно милениче кое зборува и кое секој го знае и го сака.

Со Talking Tom Cat, можете да разговарате со Том и тој ќе повтори по вас со неговиот смешен глас. Можете исто така да си играте со него со пикање на главата додека не види ѕвезди или галејќи го за да го натера да пржи од среќа. Ако се чувствувате немирно, можете дури и да го натерате Том да прди поради миризлива ситуација.

Но, не се работи само за интеракција со Том - можете да го нахраните и со неговата омилена храна како зачинети чили или сладолед за ладно изненадување. И ако допрете околу екранот, има уште позабавни реакции за откривање.

Една од најдобрите работи за Talking Tom Cat е неговата едноставност - тоа е доволно лесно за децата да го користат, но сепак е доволно забавно за возрасните. Плус, тој е сертифициран PRIVO што значи дека Outfit7 има воспоставено практики за приватност усогласени со COPPA за да ги заштити личните информации на вашето дете.

Во однос на рекламирањето и промоциите, оваа апликација содржи врски што ги насочуваат клиентите кон други апликации на Outfit7, како и персонализирана содржина дизајнирана да ги привлече корисниците повторно да играат. По желба има и опција за купувања во апликација.

Генерално, ако барате забавна и забавна виртуелна апликација за миленичиња која го издржа тестот на времето (и преземањата), тогаш не гледајте подалеку од Talking Tom Cat од Outfit7!

Преглед

Зборувајќи Том има анимирана мачка која можеш да ја галиш, ѕиркаш, храниш и да ги повториш работите што ги кажуваш со глупав, искривен глас. Иако оваа апликација теоретски може да се користи во режим за деца или возрасни, тоа е навистина нешто со што помладите деца најмногу ќе се забавуваат.

Добрите

Добра анимација: анимацијата и звучните ефекти во оваа апликација се одлични. Том е некако глупава мачка, но тоа е совршено за оваа програма. Тој кива, зева и мрчи и реагира на вашето галење со малку танцување, а сето тоа се забавни реакции што треба да ги предизвикате.

Повторување: Навистина нема начин да се заобиколи. Едноставно е многу забавно да зборувате на микрофон и да го натерате Том да ви ги повтори зборовите со неговиот глупав глас.

Конс

Ограничени бесплатни опции: покрај зборувањето и галењето, единственото нешто што навистина можете да го направите бесплатно во оваа апликација е да му налиете на Том чаша млеко. Достапни се уште четири анимации, но треба да платите 1,99 долари за да ги отклучите сите.

Поп-ап реклами: Не само што има скокачки реклами на цел екран, понекогаш, туку многу од нив се анимирани и на децата може да им се чини дека се дел од играта. Речиси сигурно ќе погодат еден од нив во одреден момент и ќе бидат извадени од апликацијата, што е фрустрирачко. Исто така, секогаш има реклама со банер на горниот дел од екранот.

Крајна линија

Ако не ви пречи да платите 1,99 долари за да ги отклучите дополнителните анимации и да ги отстраните рекламите, оваа апликација може да биде многу забавна за децата да си играат. Но, вистината е дека веројатно има многу подобри детски апликации кои нудат повеќе опции за бесплатно и помалку нападно рекламирање.

Целосни спецификации
Издавач Outfit7
Страница на издавачи http://www.outfit7.com
Датум на издавање 2017-10-10
Датум на додавање 2017-10-10
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Забавен софтвер
Верзија 3.3
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPhone4, iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1270219

Comments:

Најпопуларни