Clash of Clans for iOS

Clash of Clans for iOS 13.369.9

Опис

Clash of Clans за iOS е популарна игра која го зафати светот. Со милиони играчи ширум светот, оваа игра ви овозможува да се придружите на еден клан и да се натпреварувате во епските војни на клановите. Ќе можете да командувате со варвари со мустаќи, со волшебници со оган и со други уникатни трупи додека се борите против другите играчи ширум светот.

Нови функции:

Патувајте до Builder Base и откријте нови згради и ликови во нов мистериозен свет. Битка со сите нови трупи, вклучително и Raged Barbarian, Sneaky Archer, Boxer Giant, Bomber, Cannon Cart и новата Hero Battle Machine. Одете од глава до глава со другите играчи во новиот борбен режим Versus.

Класични карактеристики:

Придружете се на клан на колеги играчи или започнете свој и поканете пријатели. Борете се во Clan Wars како тим против други играчи ширум светот. Одбранете го вашето село со мноштво топови, бомби, стапици, минофрлачи и ѕидови. Борете се против кралот Гоблин во кампања низ царството.

Планирајте уникатни борбени стратегии со безброј комбинации на магии, војници и херои. Пријателски предизвици, пријателски војни и специјални настани. Обучете уникатни трупи со повеќе нивоа на надградби.

Clash of Clans е бесплатен за преземање и играње; сепак, некои играчки ставки може да се купат и за вистински пари. Ако не сакате да ја користите оваа функција, ве молиме оневозможете ги купувањата во апликација на поставките на вашиот уред. Исто така, според нашите Услови за користење и Политика за приватност, мора да имате најмалку 13 години стар за репродукција или преземање Clashof Clans. Потребна е и мрежна врска.

Осврти на играчи:

Clashof Clans со гордост објавува преку еден милион прегледи со пет ѕвезди на App Store.Ова покажува колку луѓето сакаат да ја играат оваа игра. Не се работи само за победување во битки, туку и за градење односи во рамките на вашиот клан. Социјалниот аспект ја прави уште попријатна затоа што ќе стигнете до комуницирајте со луѓе од различни делови на светот. Можете да споделувате совети, трикови и стратегии едни со други.

Поддршка:

Ако имате проблеми, посетете http://supercell.helpshift.com/a/clash-of-clans/ или http://supr.cl/ClashForum или контактирајте со нас во играта со одење во Поставки > Помош и поддршка. Ние сме секогаш тука да ви помогнеме.

Политика за приватност:

Ја сфаќаме вашата приватност сериозно. Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност на http://www.supercell.net/privacy-policy/.

Услови за користење:

Ве молиме прочитајте ги нашите Услови за користење на http://www.supercell.net/terms-of-service/. Со преземање и играње Clash of Clans, се согласувате со овие услови.

Водич за родители:

Разбираме дека родителите сакаат да се погрижат нивните деца да бидат безбедни додека играат игри онлајн. Затоа создадовме Водич за родители кој дава информации за тоа како да го чувате вашето дете безбедно додека игра Clash of Clans. Водичот можете да го најдете на http://www.supercell.net/parents.

Како заклучок, Clashof Clans за iOS е возбудлива игра која нуди бескрајни часови забава. Со новите карактеристики и класичната игра, не е ни чудо зошто милиони луѓе ширум светот ја сакаат оваа игра. Придружете се на еден клан денес и започнете да градите односи додека се борите против другите играчи ширум светот!

Преглед

Борете се со гоблинските орди со оваа забавна борбена стратешка игра. Clash of Clans нуди забавна графика и интересна игра за да ви вреди.

На почетокот на играта, девојка го зазема местото на функцијата за помош и ве поздравува за да ја објасни ситуацијата и да понуди насоки за купување и битка. Веднаш од палката, ви се дадени 750 монети и 500 скапоцени камења. Можевме да купиме само топ -- остатокот од одбраната беше заклучен. Го поставивме топот каде што сакавме и ни беше наложено да ги искористиме нашите скапоцени камења за да го „озелениме“ селото. Одеднаш, една гоблинска орда нападна и гледавме како нашиот топ успешно го вади секој гоблин. Помеѓу градењето на селото и одбраната, испраќавме волшебници да ги напаѓаат гоблините на нивната трева, а притоа собиравме монети. Графиките на Clash of Clans се светли, шарени и наликуваат на цртан филм и ќе им се допаднат на децата и на возрасните.

Колку повеќе време поминувате со овие видови игри за градење стратегија, толку повеќе избори и вклученост имате. Clash of Clans е забавен начин да го поминете слободното време. Го препорачуваме за сите корисници.

Целосни спецификации
Издавач Supercell
Страница на издавачи
Датум на издавање 2020-07-07
Датум на додавање 2020-07-07
Категорија Игри
Под категорија Игри со стратегија
Верзија 13.369.9
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPhone4, iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 153
Вкупно преземања 647056

Comments:

Најпопуларни