Viber Messenger - Text & Call for iPhone

Viber Messenger - Text & Call for iPhone 7.4

iOS / Viber Media / 418627 / Целосни спецификации
Опис

Слободно поврзете се со над 800 милиони корисници ширум светот. Viber е бесплатна апликација за пораки и повици што ве одржува поврзани со кој било во светот преку вашата интернет конекција. Тоа е најизразениот начин да одржувате контакт со вашите најблиски и да се поврзете со кој било ширум светот. Изберете контакт од вашиот телефонски именик или едноставно внесете телефонски број за да додадете нов контакт на Viber. Правете аудио или видео повици, текстуални пораки, споделувајте фотографии и видеа, изразете се со илјадници налепници од кои можете да изберете, снимајте аудио пораки, па дури и испраќајте датотеки. Групен разговор - Создавајте групи со најмногу 250 учесници и пораки „лајк“ кога немате време да одговорите. Без проблеми, долги повици - Бесплатно меѓународно јавување без да мора да поставите корисничко име или да давате информации за најавување. Глас или видео - Кога гласот не е доволен, вклучете го видеото. Уживајте во истиот звук со HD квалитет додека се соочувате лице-в-лице. Инстант видео пораки - допрете и задржете ја иконата за инстант видео за да го снимите моментот со видеа од 30 секунди, пуштете ја за да испратите. Обезбедени комуникации и доверливи контакти - Сите пораки и повици се заштитени со шифрирање од крај до крај. Рачно проверете ги контактите за да бидете сигурни дека разговарате со вистинската личност. Изразете се со налепници - Изберете од избор од илјадници налепници за да кажете што точно мислите. „Контрола на оштетување“ - Избришете ги пораките за кои жалите што сте ги испратиле. Скриени разговори - Сокријте ги разговорите што не сакате да бидат видливи во списокот со разговори и пристапете до нив подоцна со PIN. Јавни сметки - Разговарајте со вашите омилени брендови, бизниси и личности. Следете ги за новости и ажурирања; претплатете се за да добивате директни пораки. И многу, многу повеќе - игри, споделување контакти и локација, видете информации за пораките, вклучително и кој ги видел и сакал вашите пораки. Инсталирајте и почнете да се поврзувате сега. Следете го Viber за да видите што има: Viber - www.viber.com/viber. Фејсбук - http://facebook.com/viber. Твитер - http://twitter.com/viber.) Viber ја користи вашата интернет конекција. За најдобро искуство се предлага Wi-Fi. Таксите за податоци може да се применат таму каде што сте поврзани преку вашиот мрежен план за податоци. Viber е дел од Rakuten Group, светски лидер во е-трговија и финансиски услуги.

Преглед

Viber е апликација за телефонски повици и текстуални пораки што ви овозможува да одржувате контакт со вашите пријатели и семејството бесплатно, без разлика каде живеат. Со оваа услуга, можете да контактирате со кој било друг корисник на Viber без да наплаќате долги трошоци или други дополнителни трошоци.

Добрите

Бесплатни повици: Viber ви овозможува да повикате секого со сметка на Viber по цена што не можете да ја победите. Плус, повиците се јасни и брзо поминуваат, така што никогаш нема да знаете дека не користите традиционална телефонска услуга.

Одлични функции за размена на пораки: Еден убав допир што го додава Viber е автоматски да ги зачувува сите пораки со фотографии и видео што ќе ги примите во вашата камера. Ако сакате да ги зачувате вашите податоци, можете да ја исклучите оваа функција кога не сте поврзани на Wi-Fi, а кога повторно ќе ја вклучите, сите незачувани пораки ќе се зачуваат во тој момент.

Елегантен интерфејс: оваа апликација има атрактивен и интуитивен интерфејс, со истите типови на контроли што сте навикнати да ги користите во стандардната апликација за телефон.

Конс

Само мрежа: Главното ограничување на оваа услуга е тоа што можете да ги повикате само другите корисници на Viber бесплатно. Меѓутоа, ако сакате да можете да упатувате повици до луѓе со конвенционална телефонска услуга, можете да купите кредит за Viber Out преку апликацијата по различни цени во зависност од земјата во која сакате да се јавите.

Крајна линија

Viber работи добро и ги нуди сите карактеристики што би ги очекувале од овој тип на услуга. Ако барате алтернатива за Skype или вашата редовна телефонска услуга, можеби ќе сакате да се обидете на Viber.

Целосни спецификации
Издавач Viber Media
Страница на издавачи http://www.viber.com
Датум на издавање 2017-10-09
Датум на додавање 2017-10-09
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Софтвер за социјално вмрежување
Верзија 7.4
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetinaCellular, iPhone6, iPhone6Plus, iPadAir2, iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen, iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad74
Цена Free
Преземања неделно 11
Вкупно преземања 418627

Comments:

Најпопуларни