Battlefield: Bad Company 2 for iPhone

Battlefield: Bad Company 2 for iPhone 1.0

Опис

НАШИТЕ НАЈГОЛЕМИ, НАЈЛОШИ FPS. ЗА ПРВ ПАТ НА АППСТОР. Заснована на најпродаваната конзолна игра од DICE, нека битката беснее во џунглата, снегот и пустината, во блиска борба и во воздухот. Користете интуитивни контроли додека ги уништувате непријателите со тенкови и хеликоптери во најсовремена борба со возила. Излезете се во целосен онлајн режим на мултиплеер и добијте симулација за модерно војување за iPhoneÃ?® и iPod touchÃ?® што нема ништо друго.

ВЛЕЗЕТЕ ВО СОВРЕМЕНОТО ВОЈНО ПОЛЕ. Вашиот iPhone или iPod touch станува основа за целосно искуство на Battlefield: BC2. Следете 14 мисии за еден играч низ 5 интензивно детални борбени зони. Снимајте места во топлината на џунглата, арктичкиот снег и пустинската прашина. Почувствувајте го интензитетот на адреналинот на борбите во близина и исто така ослободете го пустошот од воздухот. Добро е да се биде лош.

МОБИЛИЗИРАЈТЕ СО тврдокорна огнена моќ. Направете хаос на непријателските сили со плејада моќно оружје и возила. Пристапете до арсенал до 14 оружја - од едноставен нож до ракетна граната. Возете ја акцијата и со повеќе типови возила, вклучувајќи тенк и хеликоптер.

ВКЛУЧЕТЕ ГИ НЕПРИЈАТЕЛИ СО 3 РАЗЛИЧНИ КОНТРОЛА ПОСТАВУВАЊА. Пристапете до 3 различни контролни системи. Користете контроли со гестови без контролни копчиња видливи на екранот или додајте го виртуелното копче за палење или изберете да имате и копче за вклучување и аналогно стапче. Изберете го системот што одговара на вашиот претпочитан стил на борба!

ЕСКАЛИРАЈТЕ СО ЦЕЛОСНО ВКЛУЧЕНО ПОВЕЌЕ ИГРАЧИ. Започнете борба со акција од 4 играчи преку посветени мапи. Вклучете се во 2-4 играчи Бесплатно за сите и Смртни натпревари од тимот. Играта поддржува OTA, WiFi, 3G и BT Multiplayer. Притиснете ги поканите до пријателите да ви се придружат во онлајн битките.

Целосни спецификации
Издавач EA Mobile
Страница на издавачи
Датум на издавање 2010-12-17
Датум на додавање 2010-12-17
Категорија Игри
Под категорија Стрелци од прво лице
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена $9.99
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 7327

Comments:

Најпопуларни