Meteoric Download Manager for iPhone

Meteoric Download Manager for iPhone 2.0

Опис

Meteoric Download Manager за iPhone е револуционерен интернет софтвер кој го зафати светот на преземањата. Овој неверојатен софтвер е неверојатно брз, богат со функции и може да се пофали со неверојатен интерфејс што го прави да се издвојува од толпата. Со Meteoric Download Manager, можете да уживате во молскавично брзи преземања, напредни функции и интерфејс што е и без неред и лесен за користење.

Еве ги првите десет причини зошто Meteoric Download Manager за iPhone е задолжителна апликација за секој што сака да го револуционизира своето искуство за преземање:

1. Media Grabber - Една од најимпресивните карактеристики на Meteoric Download Manager е неговата способност да ги пресретнува и зграпчува речиси сите медиуми што се репродуцираат со iOS. Ова значи дека можете лесно да ја преземете вашата омилена музика, видеа или која било друга медиумска содржина со само неколку кликања.

2. Приспособени API - прилагодените API на Digital Poke овозможуваат долго допирање на масите, динамично паѓање и проширени сетови на функции кои овозможуваат напреден, но едноставен интерфејс без неред.

3. Лудо моќен менаџер за преземања - Со Meteoric Download Manager, можете да ги забрзате вашите преземања (кога е поддржано), да ги редите за подоцна или да ги паузирате/продолжите по потреба. Можете исто така да преземете имиња на датотеки од одговорите на серверот во информации во реално време за секоја датотека.

4. Робустен менаџер на датотеки - Цврстиот управувач со датотеки во Meteoric ви овозможува да правите повеќе од обични операции како што се преместување датотеки или нивно бришење; исто така ви овозможува да ги зипувате папките, да ги отпакувате/одпакувате датотеките и да ги обновите обележувачите со временска капсула за да ви бидат секогаш на дофат кога ви требаат.

5. Firefox Sync - Ако сте некој што користи Firefox на вашиот десктоп компјутер, како и на вашиот iPhone, тогаш оваа функција ќе биде особено корисна за вас! Meteoric Download Manager поддржува Firefox Sync што значи дека сите ваши отворени јазичиња, обележувачи и историја ќе се синхронизираат беспрекорно низ уредите.

6. Интеграција на Dropbox - Друга одлична карактеристика на оваа апликација е нејзината интеграција во Dropbox која ви овозможува да ги прикачите преземените датотеки на вашата сметка на Dropbox преку менаџерот на датотеки. Ова значи дека можете лесно да пристапите до вашите датотеки од каде било и на кој било уред.

7. Media Player - Meteoric Download Manager доаѓа и со вграден медиа плеер кој ви овозможува да репродуцирате mp3-датотеки складирани во апликацијата, да креирате плејлисти и да уживате во аудио поддршка во заднина.

8. Magic Bar - Магичната лента во Meteoric Download Manager ви овозможува веднаш да ги прегледате вашите обележувачи или да додавате нови без да мора да се движите низ менија или поставки.

9. Приклучоци - Приклучоците се кратки фрагменти од код што му овозможуваат на Meteoric Download Manager уште повеќе да ја прошири својата функционалност. Со приклучоците, можете да ја прилагодите апликацијата според вашите потреби и преференции.

10. Стриминг во живо - Конечно, со Meteoric Download Manager, можете да креирате веб-сервер преку модулот за преземања и беспрекорно да ги пренесувате сите ваши датотеки на кој било уред или компјутер!

Како заклучок, ако барате интернет софтвер кој е брз, богат со функции и лесен за користење, тогаш не гледајте подалеку од Meteoric Download Manager за iPhone! Со својата импресивна низа на функции, вклучително и медиумски грабнувач, прилагодени API, моќен менаџер за преземање, робустен менаџер на датотеки и многу повеќе; оваа апликација сигурно ќе го револуционизира начинот на преземање содржини на вашиот iPhone!

Целосни спецификации
Издавач Digital Poke
Страница на издавачи http://www.digitalpoke.com
Датум на издавање 2011-06-30
Датум на додавање 2011-07-15
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 2.0
Барања за ОС iOS, iPhone OS 3.x
Барања None
Цена $1.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 252

Comments:

Најпопуларни