360 Web Browser - Download Manager & Firefox Sync for iPhone

360 Web Browser - Download Manager & Firefox Sync for iPhone 3.1.1

Опис

360 Web Browser е моќен прелистувач кој нуди широк спектар на функции за подобрување на вашето искуство со прелистување. Со својот иновативен дизајн и кориснички интерфејс, овој прелистувач е совршен за секој кој сака лесно да прелистува на интернет.

Една од истакнатите карактеристики на веб-прелистувачот 360 е неговата способност да се синхронизира со Firefox. Ова значи дека можете лесно да пристапите до вашите обележувачи, историја и други поставки од кој било уред на кој е инсталиран Firefox. Оваа функција го олеснува префрлањето помеѓу уредите без губење на некој од вашите важни податоци.

Друга одлична карактеристика на веб-прелистувачот 360 е неговиот менаџер за преземање. Со оваа алатка, можете лесно да преземате датотеки од интернет и да управувате со сите нив на едно место. Можете да ги паузирате и продолжите преземањата во секое време, што го олеснува управувањето со големи датотеки или бавните интернет-врски.

Ако уживате да гледате видеа на интернет, тогаш ќе ви се допадне функцијата CC Plugin во веб-прелистувачот 360. Овој приклучок ви овозможува да гледате Flash видеа директно во прелистувачот без да мора да инсталирате дополнителен софтвер или приклучоци.

Покрај овие карактеристики, 360 Web Browser вклучува и медиа плеер кој поддржува широк опсег на формати на датотеки. Можете да репродуцирате музика и видео датотеки директно во прелистувачот без да треба да отворате друга апликација.

Ако користите Dropbox за складирање во облак, тогаш ќе бидете среќни да знаете дека веб-прелистувачот 360 беспрекорно се интегрира и со оваа услуга. Можете лесно да пристапите до вашите датотеки Dropbox директно во прелистувачот, па дури и да испраќате нови датотеки без да мора да ја напуштите страницата на која се наоѓате.

Но, можеби една од најдобрите работи за веб-прелистувачот 360 е неговиот иновативен дизајн. Програмерите вложија многу размислувања за да го направат овој прелистувач и функционален и визуелно привлечен. Интерфејсот е чист и интуитивен, што го прави лесен за секој да го користи без оглед на нивното ниво на техничка експертиза.

Севкупно, ако барате моќен прелистувач со многу одлични функции, тогаш не гледајте подалеку од веб-прелистувачот 360. Со својот Firefox Sync, менаџер за преземање, CC приклучок, медиа плеер, интеграција на Dropbox и повеќе од 200 други функции, овој прелистувач сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби за прелистување.

Целосни спецификации
Издавач Digital Poke
Страница на издавачи http://www.digitalpoke.com
Датум на издавање 2011-05-06
Датум на додавање 2011-07-17
Категорија Прелистувачи
Под категорија Прелистувачи на веб-страници
Верзија 3.1.1
Барања за ОС iOS, iPhone OS 3.x
Барања iOS 3.x or Above, Universal App for iPhone & iPad
Цена $0.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 9155

Comments:

Најпопуларни