Lie to Me Pro (Lie Detector) for iPhone

Lie to Me Pro (Lie Detector) for iPhone 1.0

iOS / Wali Information Technologies / 114 / Целосни спецификации
Опис

Дали некогаш сте се запрашале дали луѓето се искрени со вас? Дали сакате да ги откриете тајните што другите можеби ги кријат од вас? Дали некогаш сте посакале да имате целосно искрен разговор со некого, без никакви лаги или измами?

Ако е така, тогаш Lie to Me Pro (Детектор за лаги) за iPhone е совршената апликација за вас. Овој софтвер за забава е практична и лесно применлива алатка за откривање лаги која може да ви помогне да одредите дали некој ја кажува вистината или не.

Со Lie to Me Pro, потребни се само неколку едноставни прашања и апликацијата ќе ги анализира суптилните промени во отчукувањата на срцето, гласот и вибрациите на кожата на испитаникот. Резултатот од оваа анализа ќе биде претставен во лесно разбирлив визуелен формат кој јасно покажува дали личноста ја кажува вистината или лаже.

Оваа апликација е дизајнирана имајќи ја предвид леснотијата на користење. Брзиот и интуитивен интерфејс го олеснува користењето за сите - дури и оние кои никогаш порано не користеле детектор за лаги. Едноставно поставувајте ги вашите прашања и оставете Lie to Me Pro да ја заврши целата работа.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - пробајте го сами! Откако ќе ја искусите неговата брзина и острина, уверени сме дека Lie to Me Pro ќе стане ваша алатка секогаш кога искреноста е најважна.

Карактеристики:

- Лесен за користење интерфејс

- Брзи резултати

- Точна анализа на отчукувањата на срцето, гласот и вибрациите на кожата

- Јасна визуелна презентација на резултатите

- Совршен софтвер за забава

Како работи?

Технологијата за откривање лаги измина долг пат во последните години. Со напредокот во технологијата, како што се паметните телефони, стануваат помоќни од кога било досега, програмерите можеа да создадат апликации како Lie To Me Pro кои можат прецизно да откриваат лаги користејќи го само микрофонот на вашиот телефон.

Науката зад оваа технологија вклучува анализа на суптилни промени во физиолошките одговори како што се варијабилноста на срцевиот ритам (HRV), модулација на гласниот тон и спроводливост на кожата. Овие промени често се премногу мали за човечкото око да ги открие, но со помош на напредни алгоритми и техники за машинско учење, Lie To Me Pro е во состојба прецизно да ги анализира овие сигнали и да ви даде јасна индикација дали некој ја кажува вистината или не.

Зошто да користите Lie to Me Pro?

Постојат многу причини зошто можеби сакате да го користите Lie To Me Pro. Можеби сте во ситуација кога искреноста е од клучно значење - како на интервју за работа или за време на важни преговори. Или можеби само сакате да се забавувате со вашите пријатели играјќи игра „вистина или лага“.

Без оглед на вашата причина за користење на оваа апликација, едно е сигурно - таа е неверојатно точна и лесна за употреба. Со својот интуитивен интерфејс и брзите резултати, Lie To Me Pro му олеснува на секој да стане експерт за откривање лаги.

Па зошто да чекаме? Преземете го Lie To Me Pro денес и почнете да ја откривате вистината!

Целосни спецификации
Издавач Wali Information Technologies
Страница на издавачи http://www.wali.com
Датум на издавање 2011-09-19
Датум на додавање 2011-12-01
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за хумор
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS, iPhone OS 1.x, iPhone OS 2.x, iPhone OS 3.x
Барања None
Цена $2.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 114

Comments:

Најпопуларни