Infinity Resume Builder for iPhone

Infinity Resume Builder for iPhone 1.1

Опис

Дали сте уморни од трошење часови за изработка на совршена биографија, само за да ја занемарат потенцијалните работодавци? Не гледајте подалеку од Infinity Resume Builder за iPhone. Дизајнирана од водечки консултанти за кариера во индустријата, оваа апликација е врвна алатка за оние кои бараат работа кои сакаат да се издвојат од толпата.

Со Infinity Resume Builder, создавањето професионална и полирана биографија никогаш не било полесно. Апликацијата ве води низ процес чекор-по-чекор кој осигурува дека вашата биографија ги содржи сите клучни информации неопходни за обезбедување на вашата следна работа. И со функции како аудио совети, помош за пишување и совети за барање работа, ќе имате сè што ви треба за да создадете извонредна биографија за кратко време.

Една од најдобрите работи за Infinity Resume Builder е неговата леснотија на користење. Интуитивниот интерфејс на апликацијата го олеснува секој да создаде висококвалитетна биографија без претходно искуство или скапа помош. И со можностите за далечинско печатење и твитување, споделувањето на вашата нова биографија со потенцијалните работодавци никогаш не било полесно.

Но, она што навистина го издвојува Infinity Resume Builder од другите слични апликации е неговото внимание на деталите кога станува збор за форматирање. Вашиот готов производ ќе биде професионално форматиран и визуелно привлечен - нешто што може да ја направи сета разлика кога се обидувате да го привлечете вниманието на работодавецот.

Без разлика дали сте неодамна дипломиран штотуку ја започнувате својата кариера или искусен професионалец кој бара нови можности, Infinity Resume Builder е суштинска алатка на денешниот конкурентен пазар на труд. Па зошто да чекаме? Преземете ја оваа моќна апликација денес и преземете ја контролата врз вашата иднина!

Целосни спецификации
Издавач Infinity
Страница на издавачи http://infinitycvbuilder.com
Датум на издавање 2011-12-15
Датум на додавање 2012-01-23
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Продолжи софтвер
Верзија 1.1
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена $0.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1041

Comments:

Најпопуларни