Falcon Downloader plus Media Player Pro - Web Browser + Download Manager for Free Music, Song, Video, Movies, Audio Bible & TV and anything to watch easily anywhere for your iPhone for iPhone

Falcon Downloader plus Media Player Pro - Web Browser + Download Manager for Free Music, Song, Video, Movies, Audio Bible & TV and anything to watch easily anywhere for your iPhone for iPhone 1.2

Опис

Falcon Downloader plus Media Player Pro - веб-прелистувач + менаџер за преземање за бесплатна музика, песна, видео, филмови, аудио Библија и ТВ и сè што може лесно да се гледа насекаде за вашиот iPhone е моќен видео софтвер кој ги комбинира функционалностите на преземачот, плеерот и читач. Тој е дизајниран да им обезбеди на корисниците се-во-едно решение за преземање и репродукција на видео датотеки на нивните iPhone или iPod Touch уреди.

Со Falcon Downloader plus Media Player Pro - веб-прелистувач + менаџер за преземања за бесплатна музика, песна, видео, филмови, аудио Библија и ТВ и сè што може лесно да се гледа насекаде за апликацијата за iPhone инсталирана на вашиот уред, можете да преземате датотеки од Интернет или вашиот десктоп со огромна брзина. Апликацијата исто така ви овозможува да паузирате и да продолжите со преземањата без да треба повторно да го започнете целиот процес. Оваа одлика е корисна кога имате проблеми со ограничени податоци или мрежно поврзување.

Falcon Downloader plus Media Player Pro - веб-прелистувач + менаџер за преземање за бесплатна музика, песна, видео, филмови, аудио Библија и ТВ и сè што може лесно да се гледа насекаде за вашиот iPhone има вграден веб-прелистувач кој ви овозможува беспрекорно да прелистувате веб-локации. Можете да допрете и задржете на која било содржина што се наоѓа на веб-локацијата, како што се видеа или музички датотеки, тогаш опциите ќе бидат достапни за нивно зачувување директно на вашиот уред.

Една од најимпресивните карактеристики на Falcon Downloader plus Media Player Pro - Web Browser + Download Manager за бесплатна музика е неговата способност да репродуцира формати на датотеки надвор од оние што природно ги поддржуваат уредите iPhone или iPod Touch. Апликацијата поддржува различни видео формати како 3GP SF AVI DIVX DV FLV GXF M2P M2TS M2V M4V MKV MOOV MOV MP4 MPEG MPEG1 MPEG2 MPEG4 MPG MPV MT2S MTS MXF OGM OGV PS QT TS VOB WEBM WMA.

Покрај неговите можности за преземање и поддршка на различни формати на датотеки, освен оние што се природно поддржани од уредите iPhone или iPod Touch, Falcon Downloader плус Media Player Pro - веб-прелистувач + менаџер за преземања за бесплатна музика, песна, видео, филмови, аудио библија и ТВ и сè што можете лесно да гледате насекаде за вашиот iPhone, исто така, ви овозможува да читате офлајн без интернет конекција. Апликацијата поддржува читање на Word Powerpoint Excel и PDF документи.

Falcon Downloader plus Media Player Pro - веб-прелистувач + менаџер за преземања за бесплатна музика, песна, видео, филмови, аудио Библија и ТВ и сè што може лесно да се гледа насекаде за вашиот iPhone е задолжителна апликација за секој што сака да гледа видеа на својот iPhone или уреди со iPod Touch. Лесен е за користење и на корисниците им обезбедува се-во-едно решение кое ја елиминира потребата од инсталирање на повеќе апликации на нивните уреди.

Како заклучок, Falcon Downloader plus Media Player Pro - Web Browser + Download Manager за бесплатна музика е моќен видео софтвер кој ги комбинира функционалностите на плеерот за преземање и читач. Тоа ви овозможува да преземате датотеки од Интернет или од вашиот десктоп со огромна брзина, паузирајте и да продолжите со преземањата без да морате повторно да го започнете целиот процес, прелистувајте веб-локации беспрекорно да репродуцирате формати на датотеки надвор од оние што се природно поддржани од iPhone или iPod Touch уреди кои се читаат офлајн без поддршка за интернет конекција читање на Word Powerpoint Excel и PDF документи. Добијте го денес од нашата веб-страница со само еден клик!

Целосни спецификации
Издавач Appsverse
Страница на издавачи http://www.appsverse.com
Датум на издавање 2012-01-10
Датум на додавање 2012-01-31
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 1.2
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена $0.99
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 1079

Comments:

Најпопуларни