OneTuner Radio Pro for iPhone

OneTuner Radio Pro for iPhone 1.3

Опис

OneTuner Radio Pro за iPhone е моќен софтвер за MP3 и аудио што нуди унифицирана верзија за iPhone, iPod Touch и iPad. Со поддршка за iPad 3, оваа апликација обезбедува исклучително аудио искуство на своите корисници. OneTuner Radio Pro е дизајнирано да ги задоволи потребите дури и на најдискриминирачките аудиофили со тоа што нуди 65 жанрови музика. Без разлика дали претпочитате класична музика или хеви метал, OneTuner ве покрива.

Една од најимпресивните карактеристики на OneTuner Radio Pro е нејзиниот пристап до илјадници радио станици од целиот свет. Со повеќе од 1 милион музички нумери достапни секој ден, можете да уживате во вашите омилени песни во секое време и каде било.

Но, она што го издвојува OneTuner од другите радио апликации е неговата способност да создаде свој личен канал за вести. Оваа функција користи виртуелен пренесувач на вести што ги претвора доводите на Twitter и Facebook во вистински аудио канали за вести.

Креирањето и слушањето на вашиот канал MyNews на OneTuner Radio Pro е лесно. Едноставно следете ги овие чекори:

1) На главниот екран, допрете на табулаторот „Мои вести“.

2) Додајте ги вашите сметки на Фејсбук и Твитер.

3) Вратете се на главниот екран и прегледајте ги сите објави од вашите пријатели во табулаторот „Мои вести“.

4) За да ги слушате вашите вести на Facebook и Twitter преку MyNews Channel, одете во картичката „Омилени“ на главниот екран и допрете ја ставката „MyNews Channel“ во списокот со станици.

Со оваа функција, можете да останете ажурирани со тековните настани додека истовремено уживате во вашите омилени мелодии.

OneTuner Radio Pro нуди и други корисни функции, како што е функцијата на тајмер за спиење, која ви овозможува да поставите одредено време кога автоматски ќе се исклучи по репродукција на музика или радио станица одреден период; Функција на будилник што ви овозможува да се разбудите со вашата омилена станица; функција за снимање која им овозможува на корисниците да ги снимаат нивните омилени песни или емисии; поставките на еквилајзерот кои им овозможуваат на корисниците да го приспособат квалитетот на звукот според нивната желба.

Генерално, OneTuner Radio Pro за iPhone е одличен софтвер за MP3 и аудио кој нуди широк избор на музички жанрови и радио станици. Нејзината функција MyNews Channel е менувач на играта во светот на аудио апликациите, што им олеснува на корисниците да останат ажурирани со тековните настани додека уживаат во нивните омилени мелодии. Со својот кориснички интерфејс и корисни функции, OneTuner Radio Pro дефинитивно вреди да се провери.

Целосни спецификации
Издавач WORKAS
Страница на издавачи http://onetuner.fm
Датум на издавање 2012-08-16
Датум на додавање 2012-09-09
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 1.3
Барања за ОС iOS
Барања None
Цена $1.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 95

Comments:

Најпопуларни