Can I Stream It? for iPhone

Can I Stream It? for iPhone 2.0

Опис

Може ли да го стримувам? за iPhone: Најдобрата алатка за пребарување видео за стриминг

Дали сте уморни од бескрајно пребарување низ различни услуги за стриминг за да го најдете филмот или ТВ шоуто што сакате да го гледате? Не гледајте подалеку од Can I Stream It?, врвната алатка за пребарување видео стриминг за вашиот iPhone.

Со Can I Stream It?, можете лесно да пребарувате низ повеќе услуги за стриминг, вклучувајќи iTunes, Hulu, Netflix, Amazon Instant Video, VUDU, Crackle, EPIX, Streampix, Redbox и XFinity премиум каналите. Едноставно внесете го насловот на филмот или ТВ шоуто што сакате да го гледате и дозволете Can I Stream It? направи го остатокот.

Но, што ако вашата посакувана содржина сè уште не е достапна на ниту една од овие платформи? Нема проблем! Со Може ли да го пренесувам?, можете да поставите потсетници или притисни известувања така што штом ќе стане достапен на избраниот начин на гледање (без разлика дали е изнајмување или купување), ќе бидете известени веднаш.

Може ли да го стримувам? е едноставна, но моќна апликација која го олеснува наоѓањето и гледањето на вашите омилени филмови и ТВ емисии полесно од кога било досега. Без разлика дали барате класичен филм од минатите децении или ново издание кое штотуку се појави во кината минатата недела - со оваа апликација во рака - целата ваша омилена содржина е на само неколку допири.

Карактеристики:

- Пребарувајте низ повеќе услуги за стриминг: со Can I Stream It?, нема потреба да губите време за пребарување низ секоја поединечна платформа посебно. Оваа апликација им овозможува на корисниците да пребаруваат низ повеќе платформи одеднаш.

- Поставете потсетници/притисни известувања: ако филмот или ТВ-шоуто сè уште не се достапни на која било платформа, но наскоро ќе бидат достапни (или за изнајмување или купување), едноставно поставете потсетници/известувања за притискање така што кога ќе станат достапни на избраниот метод на гледање - без разлика дали тоа е iTunes, Amazon Instant Video итн., - веднаш ќе бидете известени.

- Лесен за користење интерфејс: Корисничкиот интерфејс е интуитивен и лесен за навигација, што им го олеснува на корисниците од сите возрасти и технички способности да ја најдат содржината што ја бараат.

- Широк избор на услуги за стриминг: Може ли да го стримувам? моментално пребарува низ премиум каналите iTunes, Hulu, Netflix, Amazon Instant Video, VUDU, Crackle, EPIX, Streampix, Redbox и XFinity. Ова значи дека ќе имате пристап до широк спектар на филмови и ТВ емисии од различни платформи, сите на едно место.

Зошто да одберам Може ли да го стримувам?:

Може ли да го стримувам? е врвната алатка за пребарување видео за стриминг за вашиот iPhone. Со неговите моќни можности за пребарување низ повеќе платформи и лесен за користење интерфејс - наоѓањето на вашите омилени филмови и ТВ емисии никогаш не било полесно.

Без разлика дали сте љубител на филмови или само барате нешто ново за гледање во мрзливо неделно попладне - оваа апликација ве покрива. Па зошто да чекаме? Преземете Може ли да го стримувам? денес и почнете да уживате во сите ваши омилени содржини на една погодна локација!

Преглед

Во последниве години, новата технологија, брзиот пристап до Интернет и експлозијата на преносливи уреди значеа дека можете да пристапите до стотици илјади филмови и ТВ емисии речиси веднаш, се додека имате интернет конекција и кредитна картичка. Во исто време, со десетици стриминг услуги и продавници, потешко е од кога било да се најде брзо кое било шоу или филм. Може ли да го стримувам? е дизајниран да го реши тој проблем, собирајќи податоци од Neflix, Google, Hulu Plus, Amazon, Crackle, iTunes, Vudu и повеќе за да покаже дали некој филм или ТВ-емисија може да се емитува, купи или изнајмува.

На прв поглед, апликацијата е доволно едноставна за користење. Регистрацијата е препорачлива, но не е потребна, и можете веднаш да започнете со пребарување на емисии и филмови за да видите дали се стримуваат, иако секако ќе треба да ги отворите апликациите поединечно за секоја услуга за стриминг за да ги гледате тие серии или филмови. Дополнително, можете да поставите потсетници за сериите кои сè уште не се достапни за стриминг и дали можам да го пренесувам? ќе притисне известувања до вашиот телефон за да ве потсети дека е достапен. Можевме да ја истражиме апликацијата во целост за само секунди, а функциите беа поставени на интуитивен начин.

Сето ова звучи и изгледа многу добро. За жал, можам ли да го стримувам? се сопнува во извршувањето на неколку точки. За почеток, регистрацијата нуди интеграција на Facebook, но не успеавме да ја активираме кога ја тестиравме апликацијата. Всушност, повеќе од еднаш за време на тестирањето, основната функција што покажува дали може да се емитува или преземе филм, ќе се замрзне или ќе не успее да ги врати податоците. Дополнително, менијата често резултираа со различни екрани, дури и кога истото копче или картичка беше притиснато при различни тестови. Иако програмата е бесплатна и брзо се отвора, се чини дека вистинското пребарување на податоци во најдобар случај е склоно кон грешки во моментов, што го отежнува да се понуди поддршка за вистинската услуга, иако идејата што ја претставува е одлична. Ако Urban Pixels поправи некои од овие проблеми, ќе има моќна, корисна алатка на своите раце. Засега, препорачуваме да чекате или да побарате алтернатива.

Целосни спецификации
Издавач Urban Pixels
Страница на издавачи http://www.canistream.it
Датум на издавање 2013-01-28
Датум на додавање 2013-01-31
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 2.0
Барања за ОС iOS
Барања iOS 5.1
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 195

Comments:

Најпопуларни