CallsFreeCalls for iPhone

CallsFreeCalls for iPhone 1.6

Опис

CallsFreeCalls за iPhone е револуционерна комуникациска апликација која нуди апсолутно бесплатни повици и СМС на секој кој има пристап до Интернет. Со CallsFreeCalls, регистрираните членови можат да заработат бонуси што може да се користат за остварување повици и испраќање СМС-пораки без да мора да купуваат сметки или да вршат плаќања.

Апликацијата е совршена за луѓе кои сакаат да останат поврзани со своите пријатели и семејството без да се грижат за скапите телефонски сметки. Без разлика дали сте дома, на работа или во движење, CallsFreeCalls ви овозможува бесплатно да контактирате со вашите најблиски од вашиот мобилен телефон се додека имате покриеност со WiFi или добра 3G конекција.

Една од најдобрите работи за CallsFreeCalls е тоа што е неверојатно лесен за користење. Откако ќе ја преземете апликацијата од App Store и ќе се регистрирате како член, се што треба да направите е да започнете да заработувате бонуси со пополнување на понудите на спонзорите. Овие понуди се едноставни задачи како што се гледање видеа, преземање апликации или пополнување анкети.

Откако ќе заработите доволно бонуси, едноставно користете ги за да остварувате бесплатни повици и да праќате СМС-пораки преку CallsFreeCalls. Нема скриени такси или давачки - сè е потполно бесплатно!

Но, што ако вашите пријатели немаат CallsFreeCalls? Нема проблем! Сè уште можете да ги повикате користејќи редовни телефонски броеви со купување кредити во апликацијата. Стапките се неверојатно ниски во споредба со традиционалните телефонски компании - всушност, тие се едни од најниските стапки достапни на пазарот денес.

Покрај неговите придобивки за заштеда на трошоци, CallsFreeCalls нуди и голем број други функции што го прават одличен избор за секој што бара сигурна апликација за комуникација:

- Висококвалитетни гласовни повици: благодарение на напредната технологија и алгоритмите што ги користи тимот на развивачи на CallsFreeCalls, квалитетот на гласот за време на повиците направени преку оваа апликација ќе биде кристално јасен.

- Групни разговори: можете да креирате групни разговори со најмногу 100 учесници.

- Видео повици: остварувајте видео повици со вашите пријатели каде било во светот.

- Снимање повици: можете да ги снимате вашите повици и да ги слушате подоцна.

- Препраќање повици: пренасочете ги вашите повици на друг број ако не можете да одговорите.

Генерално, CallsFreeCalls за iPhone е одличен избор за секој што бара бесплатна и сигурна апликација за комуникација. Со својот лесен за користење интерфејс, ниските цени и напредните функции, тој е совршено решение за да останете поврзани со вашите најблиски, без разлика каде се наоѓате во светот. Па зошто да чекаме? Преземете CallsFreeCalls денес и започнете со бесплатни повици!

Целосни спецификации
Издавач IXC Global
Страница на издавачи http://www.ixc.ua
Датум на издавање 2013-02-03
Датум на додавање 2013-02-19
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 1.6
Барања за ОС iOS
Барања Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 987

Comments:

Најпопуларни