ReState - Maintenance (Express)

ReState - Maintenance (Express) 1.0

Windows / TDZ Technika Dla Zdrowia / 25 / Целосни спецификации
Опис

ReState - Maintenance (Express) е моќна деловна софтверска апликација која им овозможува на корисниците да пријават дефекти во елементите на недвижен имот, опрема и технички уреди во една или повеќе организациски структури. Управувањето и користењето на зградите повлекува бројни настани кои се важни за корисниците на недвижности. Тие се однесуваат не само на самата зграда туку и на нејзината техничка опременост. Во зависност од видот на активноста на сопственикот на недвижностите, администраторите на недвижности секојдневно добиваат информации и извештаи за дефекти во згради, станови (скршени брави, прозорци, чешми што капе) или техничка опрема (лифтови, компјутери) и во случај на болници - медицинска опрема.

Со ReState - Maintenance (Express), можете лесно да управувате со сите аспекти поврзани со управувањето со одржувањето во вашата организација. Ова софтверско решение е дизајнирано да ви помогне да ги рационализирате процесите на одржување преку обезбедување на интерфејс лесен за употреба кој ви овозможува брзо да пријавите дефекти и да ја следите нивната резолуција.

Една клучна карактеристика на ReState - Maintenance (Express) е неговата способност да се справи со повеќе организациски структури. Ова значи дека ако имате повеќе имоти или локации кои бараат управување со одржување, овој софтвер може да се справи со сето тоа од една централна локација. Можете лесно да креирате посебни сметки за секоја локација или имот и да доделите права на пристап на одредени корисници врз основа на нивните улоги во вашата организација.

Друга одлична карактеристика на ReState - Maintenance (Express) се неговите приспособливи можности за известување. Можете да генерирате детални извештаи за сè, од типови на дефекти до времиња на резолуција, така што секогаш ќе имате јасна слика за тоа што се случува со потребите за одржување на вашите имоти.

Покрај овие карактеристики, ReState - Maintenance (Express) нуди и низа други алатки дизајнирани специјално за бизниси кои сакаат да ги насочат своите процеси за одржување:

- Управување со средства: Следете ги сите средства поврзани со секој имот/локација вклучувајќи ги сериските броеви, датумите на истекување на гаранциите итн.

- Управување со работни нарачки: Креирајте работни налози за задачи за поправки/одржување кога ќе се појават.

- Распоред за превентивно одржување: закажете редовни задачи за превентивно одржување, како што се менување на филтерот за климатизација, итн.

- Управување со добавувачите: Управувајте со односите со продавачите вклучувајќи договори/договори итн.

Генерално, ReState - Maintenance (Express) е одличен избор за секој бизнис кој сака да ги подобри своите процеси за управување со одржување. Со својот кориснички интерфејс и моќните функции дизајнирани специјално за бизниси кои управуваат со повеќе имоти/локации – ова софтверско решение ќе помогне да се осигурате дека вашите имоти се секогаш добро одржувани додека заштедувате време и пари во процесот!

Целосни спецификации
Издавач TDZ Technika Dla Zdrowia
Страница на издавачи http://technikadlazdrowia.pl
Датум на издавање 2013-03-28
Датум на додавање 2013-03-28
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за работна маса
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Windows IIS Web site, Silverlight 5, .NET Framework 4.0, MS SQL 2008 Express or higher
Цена $59.00
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 25

Comments: