ZoneAlarm Free Firewall

ZoneAlarm Free Firewall 15.8.109.18436

Windows / ZoneAlarm / 68583433 / Целосни спецификации
Опис

ZoneAlarm Free Firewall 2018 е моќен безбедносен софтвер кој го обезбедува најдоброто решение за заштитен ѕид за заштита на вашиот компјутер од онлајн закани. Со своите напредни функции, овој личен заштитен ѕид управува и го следи целиот дојдовен и појдовен сообраќај, блокирајќи го несаканиот сообраќај и штитејќи ве од хакери, малициозен софтвер и други онлајн закани кои ја загрозуваат вашата приватност.

Една од клучните карактеристики на ZoneAlarm Free Firewall е неговиот личен заштитен ѕид. Оваа функција ги следи програмите за сомнително однесување додека забележува и запира интернет напади. Ве заштитува од малициозни програми дозволувајќи ви да го контролирате пристапот на програмата до интернет. Дополнително, ви овозможува да се направите невидливи за хакерите со користење на Full Stealth Mode.

Друга важна карактеристика на ZoneAlarm Free Firewall се неговите услуги за заштита на идентитетот. Оваа функција помага да се спречи кражба на идентитет со заштита на вашите лични податоци од хакери. Обезбедува секојдневно следење на кредитите, покрај помошта за обновување на жртвите (само во САД). Со оваа функција, можете да бидете сигурни дека вашите лични податоци се безбедни и безбедни.

Слободниот заштитен ѕид ZoneAlarm нуди и приспособливи поставки кои им овозможуваат на корисниците да ги приспособат своите безбедносни параметри според нивните потреби. Корисниците можат да избираат помеѓу различни нивоа на заштита во зависност од нивното ниво на стручност или удобност со технологијата.

Покрај тоа, ZoneAlarm Free Firewall има кориснички интерфејс што им олеснува на корисниците да се движат низ различните функции на софтверот без никакви тешкотии. Софтверот исто така обезбедува предупредувања во реално време секогаш кога има откриени потенцијални закани на вашиот систем.

Генерално, ZoneAlarm Free Firewall 2018 е одличен избор за секој кој бара сигурно безбедносно софтверско решение кое нуди врвна заштита од онлајн закани како што се хакери и малициозен софтвер. Неговите напредни функции како што се личниот заштитен ѕид и услугите за заштита на идентитет го прават да се издвојува меѓу другите опции за безбедносен софтвер достапни на пазарот денес.

Па зошто да чекаме? Преземете го ZoneAlarm Free Firewall 2018 денес и уживајте во мир, знаејќи дека вашиот компјутер е заштитен со едно од најдобрите решенија за заштитен ѕид!

Целосни спецификации
Издавач ZoneAlarm
Страница на издавачи http://www.zonealarm.com/
Датум на издавање 2020-07-06
Датум на додавање 2020-07-06
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за заштитен allид
Верзија 15.8.109.18436
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 52
Вкупно преземања 68583433

Comments: