Orbit Downloader

Orbit Downloader 4.1.1.19

Windows / Orbitdownloader / 35963928 / Целосни спецификации
Опис

Orbit Downloader е моќен менаџер за преземање кој е оптимизиран за социјална музика и преземање видеа. Овој софтвер ви овозможува лесно да преземате видеа и музика од популарни веб-локации како Youtube, Myspace, Pandora, Last.Fm и Imeem. Со своите напредни функции и способности, Orbit Downloader е совршена алатка за секој кој сака поефикасно да управува со своите преземања.

Една од клучните карактеристики на Orbit Downloader е неговата способност да ја забрза брзината на преземање до пет пати побрзо од традиционалните менаџери за преземање. Ова значи дека можете брзо и лесно да преземате големи датотеки без да чекате со часови. Без разлика дали преземате музика или видеа, Orbit Downloader гарантира дека преземањата се завршени во рекордно време.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност полесно да управува со преземањата со ознаки. Со оваа функција, можете да ги категоризирате вашите преземања врз основа на нивниот тип или извор, така што подоцна ќе бидат полесно да се најдат. Ова ви го олеснува следењето на сите преземени датотеки и гарантира дека ништо не се губи во мешањето.

Покрај овие карактеристики, Orbit Downloader исто така ви го олеснува ажурирањето на софтверот на вашиот компјутер со само неколку кликања. Програмата автоматски го открива застарениот софтвер на вашиот компјутер и ви ги обезбедува најновите ажурирања, така што вашиот систем постојано ќе биде ажуриран.

Севкупно, ако барате моќен менаџер за преземање кој може да ви помогне да го насочите процесот на преземање, а истовремено обезбедувајќи напредни функции како забрзани брзини и лесни опции за означување, тогаш не гледајте подалеку од Orbit Downloader!

Преглед

Orbit Downloader го олеснува преземањето на многу датотеки, но навистина не вреди целиот несакан софтвер што го пакува со него. Има речиси половина дузина различни програми и ленти со алатки што ова преземање ќе се обиде да ги додаде. Дури и самата програма е преполна со реклами за други програми што не ги сакате. Малото засилување на функциите не е доволно за да го оправда ова преземање.

Оваа програма ви фрла повеќе несакани програми за време на инсталацијата отколку што некогаш сте можеле да изброите. Дури и ако се откажете од сите нив, еден или двајца сè уште по случаен избор ќе почнат да се инсталираат во средината на преземањето. Кога ќе заврши преземањето на сите тие, Orbit Downloader ќе ви помогне да преземате други датотеки. Преземањата се малку побрзи од само користење на вашиот прелистувач, што е убаво при побавни врски. Сепак, неговата поддршка за масовно преземање не е подобра од она што е стандардно во Firefox и некои други прелистувачи. Еден убав додаток е копчето „Get It“ за лесно преземање медиумски датотеки. Сепак, тоа не функционира во сите прелистувачи. Убаво е што програмата проверува дали има ажурирања на програмата, но почесто беше погрешно отколку не. Честопати известуваше дека нема потреба од ажурирања кога ажурирањата за предметните програми може лесно да се најдат на интернет.

Се чини дека нема потреба од вакво преземање. Ако навистина ви треба програма за управување со вашите преземања, погледнете во Забрзувачот за преземање или Менаџерот за бесплатни преземања. Сите тие ќе доаѓаат со поголема брзина и помалку ѓубре од Orbit Downloader.

Целосни спецификации
Издавач Orbitdownloader
Страница на издавачи http://www.orbitdownloader.com/
Датум на издавање 2014-09-15
Датум на додавање 2014-09-14
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 4.1.1.19
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Барања Internet Explorer 5.0 and above, FireFox 1.5 and above
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 35963928

Comments: