Internet Download Manager

Internet Download Manager 6.38.03

Опис

Internet Download Manager (IDM) е моќен и сеопфатен интернет софтвер кој ви помага да ја зголемите брзината на преземање до 5 пати и да продолжите, закажувате и организирате преземања. Тоа е совршена алатка за секој кој треба брзо и ефикасно да презема датотеки од интернет.

Со IDM, можете лесно да ги продолжите незавршените преземања поради проблеми со мрежата или неочекувани прекини на струја. Програмата, исто така, располага со полноправно грабач на страници што ви овозможува да преземате датотеки што се специфицирани со филтри како што се сите слики од веб-локација, различни делови од веб-локации или целосни веб-локации за офлајн прелистување.

Програмата поддржува HTTP, HTTPS, FTP и MMS протоколи, како и адаптивен забрзувач за преземање за MP3 аудио датотеки, FLV видеа и MPEG видео датотеки. Исто така, располага со преземање видео и аудио панели за Internet Exporer, Chrome, Opera Safari Firefox и други прелистувачи базирани на Mozilla кои се појавуваат на врвот на веб-плеери за да можете лесно да преземате флеш видеа од сајтови како YouTube MySpaceTV Google Videos итн.

IDM е дизајниран со интуитивен кориснички интерфејс кој го прави лесен за користење дури и ако не сте технолошки такт. Можете да ги приспособите поставките според вашите преференции, како што се поставување прокси-сервери или конфигурирање ограничувања на брзината на врската итн., за да функционира најдобро за вашите потреби. Програмата вклучува и напредни функции како автоматско проверување на вируси по завршувањето на преземањата; поддршка за повеќе јазици; интеграција со најпопуларните прелистувачи; функција за влечење и спуштање; автоматско исклучување по завршувањето на преземањата итн., што го прави еден од најсеопфатните интернет софтвери достапни на пазарот денес!

Целосни спецификации
Издавач Tonec
Страница на издавачи http://www.internetdownloadmanager.com
Датум на издавање 2020-10-08
Датум на додавање 2020-10-08
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 6.38.03
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 4814
Вкупно преземања 66972989

Comments: