Mozilla Firefox

Mozilla Firefox 85.0.2

Опис

Mozilla Firefox е популарен и широко користен веб-прелистувач кој постои повеќе од една деценија. Познат е по својата брзина, безбедност и кориснички интерфејс. Mozilla Firefox е софтвер со отворен код кој може да се преземе и да се користи бесплатно на уредите со Windows, Mac OS X, Linux и Android.

Една од клучните карактеристики на Mozilla Firefox е неговата брзина. Прелистувачот користи моќен мотор за рендерирање што му овозможува брзо и ефикасно да вчитува веб-страници. Ова значи дека корисниците можат да пребаруваат на интернет без да чекаат долги временски периоди за да се вчитаат страниците.

Друга важна карактеристика на Mozilla Firefox е неговата безбедност. Прелистувачот вклучува вградена заштита од фишинг измами, напади на малициозен софтвер и други закани преку Интернет. Вклучува и напредни контроли за приватност кои им овозможуваат на корисниците да контролираат како нивните лични информации се споделуваат онлајн.

Mozilla Firefox нуди и голем број опции за прилагодување кои им овозможуваат на корисниците да го персонализираат своето искуство со прелистување. Корисниците можат да избираат од илјадници додатоци и теми кои ја подобруваат функционалноста и изгледот на прелистувачот.

Една единствена карактеристика на Mozilla Firefox е неговата способност за прелистување јазичиња. Ова им овозможува на корисниците да отвораат повеќе јазичиња во еден прозорец за да можат лесно да се префрлаат помеѓу различни веб-локации без да мора да отвораат повеќе прозорци или да затвораат јазичиња поединечно.

Покрај овие функции, Mozilla Firefox вклучува и интегрирана функционалност за пребарување на Google што им олеснува на корисниците да го најдат она што го бараат онлајн без да мора да се движат подалеку од нивната тековна страница.

Севкупно, Mozilla Firefox нуди брзо, безбедно искуство на прелистување со многу корисни функции дизајнирани специјално имајќи ги предвид потребите на корисниците. Без разлика дали го користите на вашиот десктоп или на мобилен уред, овој веб-прелистувач нуди одличен начин за истражување на интернетот, додека вашите лични податоци се безбедни и безбедни во секое време.

Ако барате сигурен веб-прелистувач со многу функции дизајнирани специјално за потребите на корисниците, тогаш не гледајте подалеку од Mozilla Firefox!

Целосни спецификации
Издавач Mozilla
Страница на издавачи http://www.mozilla.org/
Датум на издавање 2021-02-10
Датум на додавање 2021-02-10
Категорија Прелистувачи
Под категорија Прелистувачи на веб-страници
Верзија 85.0.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 856
Вкупно преземања 52154832

Comments: