PrimoPDF

PrimoPDF 5.1.0.2

Windows / Nitro Software / 38616265 / Целосни спецификации
Опис

PrimoPDF е моќна и бесплатна алатка која им овозможува на корисниците да конвертираат кој било документ во висококвалитетна PDF-датотека. Развиен од Nitro Software, Inc., PrimoPDF нуди интуитивен интерфејс што го олеснува создавањето PDF-датотеки со професионален изглед од речиси секоја апликација за Windows.

Без разлика дали треба да креирате PDF за печатење, гледање екран, објавување е-книги или производство пред печатење, PrimoPDF ве покрива. Со неговите напредни функции за оптимизација, можете да ги приспособите вашите поставки за излез за да се осигурате дека вашите PDF-датотеки изгледаат одлично на кој било уред или платформа.

Една од истакнатите карактеристики на PrimoPDF е неговата способност да ги обезбеди вашите PDF датотеки со 128-битна шифрирање. Ова значи дека можете да ги заштитите чувствителните информации и да спречите неовластен пристап до вашите документи. Можете исто така да додадете информации за документот како што се наслов, автор, тема и клучни зборови за да ви помогне да ги организирате и категоризирате вашите датотеки.

PrimoPDF поддржува 64-битни машини, како и знак со двоен бајт и поддршка за фонтови без TrueType. Ова осигурува дека дури и сложените документи со уникатни фонтови ќе бидат прецизно конвертирани во висококвалитетни PDF-датотеки.

Покрај неговиот робустен сет на функции, PrimoPDF нуди и подобрен PDF излез во споредба со другите бесплатни алатки на пазарот. Ова значи дека можете да верувате во квалитетот на вашиот финален производ без да плаќате за скап софтвер.

Генерално, ако барате сигурна и прифатлива алатка за создавање висококвалитетни PDF-датотеки од која било апликација за Windows, тогаш PrimoPDF дефинитивно вреди да се провери. Со своите напредни карактеристики за оптимизација и силни безбедносни опции, тој е одличен избор за секој кој има потреба од професионално ниво на резултати без да се скрши.

Целосни спецификации
Издавач Nitro Software
Страница на издавачи http://www.gonitro.com
Датум на издавање 2015-09-23
Датум на додавање 2011-03-19
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија PDF софтвер
Верзија 5.1.0.2
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 4505
Вкупно преземања 38616265

Comments: