Avast Free Antivirus

Avast Free Antivirus 20.10.2442

Windows / Avast Software / 421146842 / Целосни спецификации
Опис

Avast Free Antivirus е лесен, најсовремен безбедносен софтвер кој нема да го забави вашиот компјутер. Тој е редизајниран за да биде полесен за користење, додека сè уште го обезбедува истото ниво на заштита. Avast Free Antivirus нуди комерцијална, врвна CyberCapture технологија која наоѓа и запира непознати датотеки пред тие да предизвикаат каква било штета. Исто така, има подобрен Wi-Fi Inspector кој може да ги идентификува слабите точки на вашиот рутер и да ве заштити од потенцијални закани.

Avast Free Antivirus го вклучува и SafeZone, најбезбедниот прелистувач во светот, кој обезбедува дополнителен слој на заштита при прелистување онлајн. Со SafeZone можете да купувате и да банкарувате онлајн без да се грижите за злонамерни напади или кражба на податоци. Дополнително, Avast Free Antivirus има подобрен режим на игра што ги исклучува проверките и ажурирањата во заднина за да можете да уживате во непрекинати сесии за игри без никакво задоцнување или забавување на перформансите.

Avast Free Antivirus е дизајниран да обезбеди сеопфатна заштита од сите видови малициозен софтвер, вклучувајќи вируси, шпионски софтвер, откупни софтвери, rootkits и многу повеќе. Користи напредна хеуристика за да ги открие дури и најновите закани пред да имаат шанса да се шират низ вашиот систем или мрежа. Софтверот вклучува и можности за скенирање во реално време што ќе ги скенира сите дојдовни датотеки за потенцијални закани веднаш штом ќе се преземат на вашиот компјутер или уред.

Avast Free Antivirus е лесен за инсталирање и поставување на кој било компјутер или лаптоп со Windows со само неколку кликања на копчето на глувчето - не е потребно техничко знаење! Откако ќе се инсталира, автоматски ќе се ажурира со најновите дефиниции за вируси, така што секогаш ќе ја имате најсовремената заштита достапна во секое време, без да мора рачно да проверувате дали има ажурирања секој ден, како што некои други антивируси бараат од вас да го правите тоа честопати, заборавете за тоа во целост!

Севкупниот бесплатен антивирус Avast обезбедува сигурна безбедност од сите видови малициозен софтвер, додека останува лесен за системските ресурси, така што нема да го забави вашиот компјутер како што може да направат некои други антивируси ако не се конфигурираат правилно! Со својата најсовремена CyberCapture технологија во комбинација со способности за скенирање во реално време, плус прелистувач SafeZone за дополнителна безбедност при прелистување онлајн – бесплатниот антивирус Avast е еден од најдобрите избори таму за да се заштитите од злонамерни напади додека сеуште уживате во брзи брзини на вашиот компјутер!

Целосни спецификации
Издавач Avast Software
Страница на издавачи https://www.avast.com
Датум на издавање 2020-12-11
Датум на додавање 2020-12-11
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Антивирусен софтвер
Верзија 20.10.2442
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2357
Вкупно преземања 421146842

Comments: