JetAudio Basic

JetAudio Basic 8.1.8.20800

Windows / Cowon America / 27974381 / Целосни спецификации
Опис

JetAudio Basic е моќен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува да репродуцирате разни музички и видео датотеки. Има широк спектар на функции, вклучувајќи снимање ЦД, снимање и конверзија на датотеки. Можете дури и да креирате Интернет преноси со JetCast. JetAudio ги репродуцира повеќето главни формати на датотеки и разни видео или аудио траки. Исто така, нуди видео конверзија што може да ги направи видео датотеките компатибилни за вашите преносливи уреди како што се iPod или PSP.

JetAudio Basic обезбедува низа звучни ефекти (Wide, Reverb и X-Bass) за подобрување на вашето слушање. Исто така, поддржува повеќеканален излез на звук за системи за опкружувачки звук, како и контрола на брзината за репродукција на аудио за да можете да го прилагодите темпото на музиката според вашите преференции. Дополнително, има можности за вкрстено избледување кои ви овозможуваат непречена транзиција помеѓу песните без никаков прекин во текот на музиката.

Софтверот нуди и промени на кожата за да можете да го приспособите неговиот изглед според вашиот вкус и синхронизиран приказ на текст за MIDI-датотеките за да можете да пеете заедно со песната ако сакате. Понатаму, има интуитивен кориснички интерфејс што го прави лесен за користење дури и за почетници кои не се запознаени со програмите за аудио софтвер, но сепак сакаат пристап до сите негови функции без да мора прво да научат сложени команди или поставки пред да почнат да го користат правилно.

Севкупно, JetAudio Basic е одличен избор ако барате програма за MP3 и аудио софтвер што нуди широк опсег на функции како што се снимање ЦД, снимање, конверзија на датотеки и многу повеќе, а сепак е доволно лесен за секого, без оглед на нивното ниво на експертиза во оваа област за користење без никакви тешкотии!

Целосни спецификации
Издавач Cowon America
Страница на издавачи http://www.cowonamerica.com
Датум на издавање 2020-08-06
Датум на додавање 2020-08-06
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 8.1.8.20800
Барања за ОС Windows 10, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 395
Вкупно преземања 27974381

Comments: