Wrapcam for iPhone

Wrapcam for iPhone 2.01

iOS / Tech BLA Solutions / 17 / Целосни спецификации
Опис

Wrapcam за iPhone е врвната апликација за фото-уметност која ви овозможува да ги завиткате и тркалате вашите омилени слики како парче хартија. Со повеќе од 80 различни форми за избор, можете да креирате прекрасни позадини и да го наполните вашиот Инстаграм со неверојатни креации. Развиена од Tech BLA, Wrapcam ви дава неспоредлива контрола врз процесот на уредување фотографии, што го прави совршен за фотографи од сите нивоа.

Една од најистакнатите карактеристики на Wrapcam е неговата способност да витка фотографии со хартија со само еден допир. Можете да изберете од различни форми како што се Blind, Page Roll, Bunch, Note it, Showreel и Bookish за да им дадете уникатен изглед на вашите фотографии. Дополнително, можете да ги извртувате, истегнувате и да ги влечете вашите фотографии како ткаенина со помош на прстите. Повлечете ја фотографијата за да ја завиткате на кој било приспособен начин што одговара на вашиот стил.

Wrapcam доаѓа и со 21 филтер за завршна обработка кои го подобруваат квалитетот на вашите фотографии на уникатни начини. Овие филтри вклучуваат Quicksharp, Goldify, Tone up, Dusky, Olive, Pixels, Enlighten, Gloom Browny меѓу другите кои ќе се погрижат секоја слика да изгледа најдобро.

Апликацијата, исто така, има ексклузивна колекција од 31 специјални ефекти, како што е Drizzle Chalkbrush Chroma Cuttle Grain Crayon Electra Emboss, кои ви овозможуваат да создавате прекрасни фотоуметнички дела без напор. Можете дури и да измешате две слики во една користејќи два специјални ефекти за обединување или да ја прилагодите светлата нијанса и боја со помош на функцијата Light & Color.

Со функцијата „рамка во рамка“ на Wrapcam, можете да додавате рамки за да им дадете совршена завршна обработка на сите ваши слики. со еден допир и брзо подобрување на затемнетите фотографии.

Создавањето приспособени ефекти е исто така лесно! Едноставно наметнете ги филтрите еден врз друг за милиони различни комбинации. Никогаш нема да ви снема идеи кога креирате нови дизајни.

Споделувањето на вашите креации е лесно со Wrapcam. Можете да ги споделите вашите фотографии на Instagram, Facebook, Twitter и други социјални мрежи со само еден допир. Апликацијата овозможува и зачувување на вашите креации со висока резолуција за да можете да ги испечатите или да ги користите како тапети.

Како заклучок, Wrapcam за iPhone е совршена апликација за фотографска уметност за секој што сака да ги подигне своите фотографски вештини на следното ниво. Со својот интуитивен интерфејс и моќните карактеристики, ќе можете да создадете прекрасни уметнички дела за кратко време. Па зошто да чекаме? Преземете ја Wrapcam денес и почнете да ги завиткувате вашите спомени!

Целосни спецификации
Издавач Tech BLA Solutions
Страница на издавачи http://kuberoot.com/games.php
Датум на издавање 2013-03-25
Датум на додавање 2013-04-08
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 2.01
Барања за ОС iOS
Барања iOS 4.3 or later
Цена $0.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 17

Comments:

Најпопуларни