All Reader HD for iPad

All Reader HD for iPad 3.2

Опис

All Reader HD за iPad е разновиден софтвер кој им овозможува на корисниците да работат со различни формати на датотеки, вклучувајќи PDF, DOC, XLS, PPT, TXT, слики и видео датотеки. Со својата интегрирана функција на веб-прелистувач, корисниците можат лесно да пребаруваат и преземаат датотеки од интернет без да мора да ја напуштат апликацијата. Софтверот доаѓа и со интегриран Wi-Fi сервер кој им овозможува на корисниците да префрлаат датотеки помеѓу нивниот iPad и другите уреди.

Една од истакнатите карактеристики на All Reader HD за iPad е неговиот удобен систем за навигација. Корисниците можат лесно да се движат низ документите со помош на интуитивни гестови како што се лизгање налево или надесно за вртење страници или стискање или одзумирање за да зумирате или одзумирате текстот. Дополнително, корисниците имаат можност да ја зголемат големината на фонтот на текстот за полесно читање.

Софтверот има и функција за автоматско избирање што препознава врски, телефонски броеви и адреси на е-пошта во документите. Ова им олеснува на корисниците брзо да пристапат до релевантни информации без да мора рачно да пребаруваат низ документ.

All Reader HD за iPad е особено корисен кога станува збор за читање големи датотеки бидејќи нуди опција за режим на мирување што го спречува уредот да премине во режим на подготвеност додека чита. Ова обезбедува непрекинати сесии за читање дури и кога се работи со долги документи.

Друга одлична карактеристика на All Reader HD за iPad е неговата поддршка за архиви како што се форматите *.zip, *.rar, *.tar и *.7zip. Ова значи дека корисниците можат лесно да извлечат компресирани датотеки директно во апликацијата без да мора да користат софтвер од трета страна.

Ефикасната навигација на прелистувачот е уште еден клучен аспект на дизајнот на овој софтвер. Прелистувачот вклучува пребарувач кој им олеснува на корисниците брзо и ефикасно да го најдат она што го бараат.

All Reader HD е дизајниран специјално имајќи го предвид iPhone 5 за да можете да бидете сигурни дека добивате оптимизирано искуство на вашиот уред. Дополнително, ако приватноста е загрижена, тогаш ќе ви биде задоволство да знаете дека овој софтвер ви овозможува да ги заклучувате вашите датотеки со заштита со лозинка, осигурувајќи дека само овластени лица имаат пристап до вашите датотеки.

Како заклучок, All Reader HD за iPad е моќен софтвер кој нуди широк опсег на функции за подобрување на вашето искуство со читање. Со својата поддршка за повеќе формати на датотеки, интегриран веб-прелистувач и сервер за Wi-Fi, удобен систем за навигација и функција за автоматско избирање, овој софтвер е одличен избор за сите кои сакаат да читаат и управуваат со документи на својот iPad.

Целосни спецификации
Издавач Softstation
Страница на издавачи http://soft-station.net/
Датум на издавање 2013-03-25
Датум на додавање 2013-04-29
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 3.2
Барања за ОС iOS
Барања iPad, iPad-mini
Цена $3.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 67

Comments:

Најпопуларни