Blockbuster on Demand for iPhone

Blockbuster on Demand for iPhone 1.0

iOS / DISH Digital L.L.C. / 91 / Целосни спецификации
Опис

Blockbuster On Demand за iPhone е револуционерен софтвер за забава што ви овозможува веднаш да гледате илјадници филмови со неверојатен HD и целосен опкружувачки звук. Оваа бесплатна апликација ви дава можност да уживате во филмови директно на вашиот iPhone, iPad или iPod. Со Blockbuster On Demand, можете лесно да изнајмите и гледате хит филмови и нови изданија веднаш или да ги зачувате во вашата листа за следење и да ги гледате подоцна.

Blockbuster On Demand нуди тони рачно избрани наслови со највисоки оценки од Rotten Tomatoes. Овие неверојатни филмови можете да ги проследувате веднаш на вашиот телефон, таблет, лаптоп, Samsung Smart TV, Roku и многу повеќе. Квалитетот на звукот е неверојатен со целосниот опкружувачки звук што ќе направи да се чувствувате како да сте во кино.

Главното искуство на гледање филмови е олеснето со леснотијата за купување и гледање на Blockbuster On Demand. Нема претплата или задоцнети такси - плаќајте само за она што го гледате! Ова значи дека нема скриени трошоци или изненадувања кога станува збор за изнајмување филмови преку оваа апликација.

Помина времето кога баравте киоск за изнајмување ДВД-а бидејќи Blockbuster on Demand ви овозможува да проследувате и да гледате филмови во HD веднаш на вашиот омилен уред без никакво време на чекање за преземања. Регистрирањето е бесплатно - едноставно инсталирајте ја нашата апликација за преземање, која трае само еден момент!

Со цел да го промениме начинот на кој луѓето ги извршуваат своите изнајмувања денес, ние ја нудиме нашата услуга без договори, без обврски и без надомест за откажување, така што корисниците имаат целосна слобода кога станува збор за изнајмување на нивните омилени наслови онлајн.

Пренесувајте ги вашите омилени филмови дома или додека патувате бидејќи се достапни на сите уреди на кои е инсталирана нашата апликација! Вчитајте ги најголемите изнајмувања, почнувајќи од новите изданија, па низ илјадници хит филмови што ги имаме на располагање.

Употребата на блокбастер на барање е предмет на Условите за користење на блокбастер на барање: www.BlockbusterNow.com/terms

Како заклучок, ако барате софтвер за забава што нуди висококвалитетни услуги за стриминг, Blockbuster On Demand за iPhone е совршен избор. Со својот неверојатен квалитет на звук и видео, лесните функции за купување и гледање и без политика за претплата или доцни такси, оваа апликација е задолжителна за љубителите на филмови насекаде. Па зошто да чекаме? Преземете го Blockbuster On Demand денес и почнете да уживате во омилените филмови во неверојатен HD!

Целосни спецификации
Издавач DISH Digital L.L.C.
Страница на издавачи http://www.blockbusternow.com/
Датум на издавање 2013-05-02
Датум на додавање 2013-05-02
Категорија Забавен софтвер
Под категорија ТВ и филмови
Верзија 1.0
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 4.3 or later.
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 91

Comments:

Најпопуларни