Cybergei Remote Customer Support

Cybergei Remote Customer Support 3.1

Опис

Далечинска поддршка за корисници на Cybergei - конечното решение за проблемите со вашиот компјутер

Дали сте уморни од справување со компјутерски проблеми кои ја нарушуваат вашата работа и продуктивност? Дали сакате брзо и сигурно решение за да ги решите проблемите со компјутерот без да го напуштите удобноста на вашиот дом или канцеларија? Не гледајте подалеку од Cybergei Remote Customer Support, врвниот деловен софтвер дизајниран да обезбеди помош од далечина за сите потреби на вашиот компјутер.

Што е далечинска поддршка за корисници на Cybergei?

Cybergei Remote Customer Support е моќна софтверска алатка која им овозможува на нашите стручни техничари далечински пристап и поправка на вашиот компјутер и сервер со Windows, MAC или Linux. Со Cybergei, можете да добиете инстантна помош за секое техничко прашање, од отстранување на вируси до обновување податоци, без да мора да го напуштите вашето биро.

Како работи?

Користејќи го нашиот лесен за користење софтверски портал, можеме да се поврземе директно со вашиот компјутер и да вршиме поправки во реално време. Сè што ви треба е интернет конекција и USB-стик или ДВД-диск што ја содржи Cybergei ISO-датотеката. Едноставно подигнете се од дискот или USB-стикот, воспоставете сигурна конекција за разговор со еден од нашите агенти преку интерфејсот на нашата веб-локација и дозволете ни да се погрижиме за останатото.

Кои се придобивките од користењето на Cybergei?

Брза и сигурна услуга: Со можностите за далечинска поддршка на Cybergei, можеме брзо да дијагностицираме и поправиме било каков технички проблем без да мора физички да ја посетиме вашата локација. Ова значи помалку застој за вас и повеќе време потрошено на она што е најважно - водење на вашиот бизнис.

Експертски техничари: Нашиот тим од искусни техничари има долгогодишно искуство во обезбедување на врвни услуги за поддршка на клиентите. Се гордееме со обезбедувањето висококвалитетна услуга која ги надминува очекувањата секој пат.

Враќање податоци: дури и ако вашиот компјутер повеќе не се вклучува или претрпел физичко оштетување поради дефект на хардверот или други проблеми, сепак можеме да извадиме важни податоци од него пред да извршиме поправки. Ова осигурува дека ниту една од вашите вредни датотеки не се изгуби за време на процесот на поправка.

100% гаранција за задоволство: Во Cybergei Remote Customer Support Services стоиме зад нашата работа 100%. Ако не можеме да решиме проблем со еден сервисен повик, тогаш следниот сервисен повик ќе биде бесплатен!

Лесен за употреба интерфејс: Нашиот кориснички интерфејс го олеснува секој - без оглед на техничката експертиза - ефективно да го користи нашиот софтверски портал. Вие самите не треба да бидете ИТ експерт; само следете едноставни упатства дадени од нас!

Безбедна врска: разбираме колку е важна безбедноста кога станува збор за далечински пристап до чувствителни информации на компјутерите. Затоа сите конекции направени преку нашиот софтверски портал се шифрирани со користење на протоколи за индустриски стандардни кои обезбедуваат целосна приватност во текот на секоја сесија.

Заклучок:

Како заклучок, услугите за поддршка на клиентите на Cybergeite'sRemote обезбедуваат брзи, сигурни и ефикасни решенија за сите типови на проблеми. зошто да чекаш? Преземете го софтверот CyberGei денес и вратете се да работите со вашите компјутери непречено и ефикасно!

Целосни спецификации
Издавач Cybergei
Страница на издавачи http://cybergei.com
Датум на издавање 2013-05-17
Датум на додавање 2013-05-17
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за работна маса
Верзија 3.1
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 71

Comments: