JamBandit for iPhone

JamBandit for iPhone 1.0.3

iOS / Recombinant Inc / 129 / Целосни спецификации
Опис

JamBandit за iPhone е револуционерен софтвер за MP3 и аудио што го става вентилаторот во опсегот. Оваа револуционерна интерактивна музичка апликација овозможува стручна музичка изведба од сите играчи, без оглед на искуството или тренингот. Со JamBandit, можете да ја ослободите вашата внатрешна рок ѕвезда и да создадете неверојатна музика со само еден допир.

Дизајнот на JamBandit е без триење и едноставен. Нема жици, жици или копчиња за пијано за кои треба да се грижите. Не ви се потребни никакви упатства или упатство за употреба за да започнете. Сè што ви треба е вашиот iPhone, екран на допир и магична способност за добро играње.

JamBandit нуди обемна библиотека на песни и инструменти од кои можете да импровизирате. Без разлика дали сте во рок, поп, џез или блуз - има по нешто за секого во оваа апликација! Можете да изберете од различни инструменти како гитара, бас гитара, тапани и тастатура за да создадете свој уникатен звук.

Една од најдобрите работи за JamBandit е неговата функција за споделување на социјалните мрежи. Откако ќе го создадете вашето ремек-дело користејќи ја оваа апликација - можете да го споделите со други преку е-пошта, SoundCloud или Facebook! Ова значи дека не само што ќе можете да го покажете вашиот талент, туку и да се поврзете со други музичари ширум светот.

JamBandit е дизајниран имајќи ги предвид и почетниците и искусни музичари. Апликацијата е опремена со функции како автоматско прилагодување што помага да се поправат проблемите со гласноста додека свирите на некој инструмент; препознавање акорди што им олеснува на почетниците да играат заедно; и метроном кој помага да се задржи времето додека играте.

Севкупно, JamBandit е одлична алатка за секој кој сака музика и сака да ја истражува својата креативна страна без никакви ограничувања! Лесниот за користење интерфејс во комбинација со неговата огромна библиотека на песни и инструменти го прави единствен софтвер што секој музичар треба да го има на својот iPhone!

Клучни карактеристики:

1) Дизајн без триење

2) Широка библиотека на песни и инструменти

3) Функција за социјално споделување

4) Автоматско прилагодување, препознавање акорд и метроном

5) Погоден и за почетници и за искусни музичари

Добрите страни:

1) Лесен за употреба интерфејс

2) Огромна библиотека на песни и инструменти за избор

3) Функцијата за социјално споделување ви овозможува да се поврзете со други музичари ширум светот

4) Функциите за автоматско прилагодување, препознавање акорди и метроном им олеснуваат на почетниците да играат заедно

Конс:

1) Ограничена компатибилност со други уреди освен iPhone.

2) Некои корисници може да ја сметаат апликацијата малку скапа.

Заклучок:

JamBandit е одличен софтвер за MP3 и аудио што го става вентилаторот во групата. Лесниот за користење интерфејс во комбинација со неговата огромна библиотека на песни и инструменти го прави единствен софтвер што секој музичар треба да го има на својот iPhone! Без разлика дали сте почетник или искусен музичар – JamBandit има по нешто за секого. Затоа, повелете и ослободете ја вашата внатрешна рок-ѕвезда денес!

Целосни спецификации
Издавач Recombinant Inc
Страница на издавачи http://jambandit.com/
Датум на издавање 2013-05-31
Датум на додавање 2013-05-31
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио софтвер за производство и снимање
Верзија 1.0.3
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 5.0 or later.
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 129

Comments:

Најпопуларни