Vine for iPhone

Vine for iPhone 1.3.1

Опис

Лозата е најдобриот начин да се види и сподели животот во движење. Создадете кратки, убави видеа на едноставен и забавен начин за да ги видат вашите пријатели и семејството.

Неограничени поставувања и бесплатно

Веднаш објавувајте видеа на Vine, а потоа споделете ги на Twitter и Facebook (наскоро повеќе!)

Најдете, следете и комуницирајте со луѓе блиски до вас

Истражете ги постовите во тренд, истакнатите хаштагови и изборот на уредникот

Преглед

Vine е сензација - водена од познати личности, стартапи и блогери ширум светот, и педигрето на создавање од Twitter. Меѓутоа, како една од десетиците различни апликации за видео снимање и споделување на App Store, што го прави Vine уникатен и достоен за преземање?

Премисата на Vine е многу основна. Снимете три кратки сегменти од видеото и софтверот ќе ги спои заедно во јамка. Иако според нејзината номинална вредност можеби изгледа многу елементарно, всушност има некои неверојатно креативни, уникатни апликации на платформата, и бидејќи Vine е исто така социјална платформа, која ви овозможува да споделувате со другите, да ги следите нивните Vines и да коментирате или да им се допаѓате , лесно е да се види што прават другите луѓе. По првичната инсталација, ќе биде побарано да се регистрирате и ќе ви биде дадено кратко упатство за тоа како да креирате Vine. Потоа можете да го снимите вашето прво видео со неколку брзи допири на иконата за видео. Со секој Vine што го создавате, можете да додавате натпис и локација, а потоа да споделувате на Vine, Facebook и Twitter, иако ова е опционално.

Ако барате апликација за уредување видео што ви овозможува да правите поцврсти работи како што се додавање музика во заднина, менување сцени или правење подолги видеа, ова не е тоа. Vine е генератор на меми - видео снимач со циклус кој совршено го интегрира она што го прави веб-видеото толку привлечно со платформите на кои напредува. За зависниците од веб-видео или љубителите на социјалните мрежи, ова мора да се преземе.

Целосни спецификации
Издавач Vine Labs
Страница на издавачи http://vine.co/
Датум на издавање 2013-07-18
Датум на додавање 2013-07-18
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 1.3.1
Барања за ОС iOS
Барања Supports iPhone 3GS and higher. Requires iOS 5.0 or later.
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 3292

Comments:

Најпопуларни