Instabrowser Zero for iPhone

Instabrowser Zero for iPhone 1.0.5

Опис

Instabrowser е најбрзиот веб-прелистувач за iPhone. Инспириран од апликациите за читање подоцна, како што се Instapaper и Readability, Instabrowser ви овозможува да го читате сега со преземање само на HTML на страницата и мобилизирање на истиот во чист распоред со една колона. Може да ја намали употребата на податоци и времето на вчитување. Одлично е кога сте на бавна 3G конекција или кога гледате веб-страница што нема распоред на мобилен телефон.

Instabrowser е дизајниран од читател, за читателите. Целата содржина е форматирана во една лесна за читање колона и можете да ги приспособите големината на фонтот и растојанието. Покрај тоа, Instabrowser е одличен за корисниците во движење, особено со постари уреди или бавни конекции, поради неговата огромна брзина.

Instabrowser е одличен и за корисниците на VoiceOver - особено, функцијата Табела на содржини неверојатно помага при навигацијата. Instabrowser беше многу позитивно оценет од д-р Роберт Картер, слеп корисник на iPhone.

Накратко: ако пребарувате на веб на вашиот iPhone, Instabrowser е за вас.

Други карактеристики

Кеширање на веб-страници. Веб-страниците што сте ги прегледале сè уште ќе бидат тука за вас, дури и ако вашата интернет-врска не е.

Точни читања за преземање - можете точно да кажете колку е брза вашата врска.

Instabrowser работи одлично дури и на многу бавни конекции, што овозможува прелистување на 2G мрежи како GPRS или EDGE.

Поддршка за пристапност. Мобилизацијата на Instabrowser и функцијата Табела на содржини го прави одличен за корисници со оштетен вид.

Бидејќи Instabrowser може да прикажува алтернативен и насловен текст на сликите, тој е одличен за тестирање на пристапноста на вашата веб-локација (како за усогласеност со 508).

Неограничени јазичиња!

Сите други функции што би ги очекувале од прелистувачот, како автоматско завршување на пребарувањето, историја и обележувачи.

Целосни спецификации
Издавач Red Mage, LLC
Страница на издавачи http://redmage.net/
Датум на издавање 2013-07-30
Датум на додавање 2013-07-30
Категорија Прелистувачи
Под категорија Прелистувачи на веб-страници
Верзија 1.0.5
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 6.0 or later.
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 117

Comments:

Најпопуларни