FileHopper File Sharing for iPhone

FileHopper File Sharing for iPhone 1.6

iOS / SecurityCoverage / 44 / Целосни спецификации
Опис

FileHopper споделување датотеки за iPhone: крајно решение за безбедно и лесно споделување датотеки

Во денешниот свет со брзо темпо, треба постојано да имаме пристап до нашите датотеки и документи. Без разлика дали се работи за работен документ, фото албум или музичка плејлиста, сакаме да можеме да им пристапиме од каде било и од кој било уред. Ова е местото каде што доаѓа FileHopper - врвното решение за безбедно и лесно споделување датотеки.

FileHopper е интернет софтвер кој ви овозможува да пуштите датотека во неговиот интерфејс и да пристапите до неа на вашиот iPad или iPhone, вашиот десктоп или кој било веб-прелистувач од нашите безбедни сервери за складирање облак. Со FileHopper, споделувањето датотеки никогаш не било полесно. Можете да ги чувате вашите лични податоци безбедни додека ја земате бесплатната верзија на тест возење.

Барате начин да ги носите сите ваши датотеки и фотографии насекаде, како и да направите резервна копија од вашите контакти? Можеме да помогнеме! Со FileHopper, можете лесно да ги гледате и уредувате вашите датотеки. Можете исто така да ја синхронизирате вашата апликација FileHopper со вашиот бесплатен придружник на работната површина.

Најдобриот дел? Добивате простор од 2 GB апсолутно бесплатно! И ако ја надградите на премиум верзијата на апликацијата, автоматски ќе добиете простор од 5 GB - совршен за оние на кои им треба повеќе простор.

Со FileHopper Premium, ќе можете да прикачувате датотеки и фотографии кои автоматски ќе се синхронизираат на сите ваши уреди. Можете да ги означите датотеките и фотографиите како омилени за да бидат лесно достапни дури и во зоните „без интернет“. Плус, создавањето нови текстуални документи е лесно - само гледајте како тие автоматски се прикачуваат и синхронизираат на сите ваши уреди!

Но, тоа не е сè - со FileHopper Premium, ќе отклучите дополнителни опции за складирање, како што се 10GB, 50GB или дури 250GB! И најдобриот дел? Овие опции се достапни по многу пониски цени од конкурентните апликации како Dropbox.

Во FileHopper, разбираме дека понекогаш ви треба малку дополнителна помош. Затоа нудиме 24/7/365 поддршка во живо од нашите техничари од Среден Запад. Секогаш сме тука да ви помогнеме со какви било прашања или грижи што можеби ги имате.

И бидејќи вашите датотеки се зачувани во облакот, тие се безбедни дури и ако вашиот телефон е изгубен или украден. Со FileHopper, можете да бидете спокојни знаејќи дека вашите датотеки се безбедни и достапни во секое време.

FileHopper работи со сите типови датотеки, што го прави совршен за фотографии, видеа, музика, белешки и работни документи. Значи, без разлика дали сте студент, професионалец или само некој што сака да ги одржува своите датотеки организирани и достапни во секое време - FileHopper е совршено решение за вас!

Како заклучок, ако сакате лесна за употреба апликација за споделување датотеки која е безбедна и сигурна - не гледајте подалеку од FileHopper! Со својот широк опсег на функции и прифатливи опции за цени, тоа е крајното решение за секој кој има потреба да пристапува до нивните датотеки во движење. Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач SecurityCoverage
Страница на издавачи http://www.securitycoverage.com/
Датум на издавање 2013-09-27
Датум на додавање 2013-10-31
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Резервна копија за складирање и податоци преку Интернет
Верзија 1.6
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 5.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5.
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 44

Comments:

Најпопуларни