Spotliter Video for iPhone

Spotliter Video for iPhone 1.0.1

Опис

Spotliter Видео за iPhone: Најдоброто искуство за снимање видео

Дали сте уморни од снимање на истите стари здодевни видеа? Дали сакате да додадете допир на креативност и уникатност на вашите видео снимки? Не гледајте подалеку од Spotliter Video за iPhone!

Spotliter е револуционерен видео софтвер кој ви овозможува да го користите вашиот уникатен допир за да снимате извонредни видеа. Со новите ефекти на допир, можете да допрете, лизгате или штипнете со прстите на екранот на камерата за да „забележите“ одредени области од вашето видео. Ова значи дека можете да означите одредени делови од вашето видео додека другите делови да ги држите во заднина.

Но, тоа не е се! Spotliter исто така ви овозможува да применувате ефекти, да менувате ефекти и да се префрлате помеѓу предната и задната камера додека снимате. Можете дури и да паузирате, приспособите и да го рестартирате снимањето за да составите совршено видео.

Со дузина различни ефекти достапни, вклучувајќи Зголемување, Замрзнување, B&W2Color и Searchlight - некои од нашите лични омилени - има бескрајни можности за создавање уникатни видеа со Spotliter. Без разлика дали се работи за снимање на прекрасно зајдисонце или снимање на настан преполн со акција, Spotliter ве опфати.

И не грижете се за ограничувањата - со Spotliter Video за iPhone, можете да продуцирате видеа од 6 секунди или да снимате цел настан. Вашите видеа се ограничени само од складирањето на вашиот уред и вашата имагинација.

Откако ќе се снимаат, сите ваши неверојатни видеа на Spotliter се зачувуваат директно во галеријата на фотографии на вашиот телефон за лесно гледање, уредување и споделување со пријателите и семејството.

Па зошто да се задоволите со обичните кога можете да создадете извонредни со Spotliter Video за iPhone? Преземете го денес од нашата веб-страница!

Целосни спецификации
Издавач Jollyfy
Страница на издавачи http://www.jollyfy.com
Датум на издавање 2013-12-05
Датум на додавање 2013-12-05
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 1.0.1
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 6.1 or later. iTunes account required.
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 174

Comments:

Најпопуларни