MyAsus Compatibility Checker for iPhone

MyAsus Compatibility Checker for iPhone 1.1

Опис

MyAsus Compatibility Checker за iPhone е моќна апликација која ви помага да ја тестирате компатибилноста на вашиот рутер од серијата Asus RT со апликацијата MyAsus Router. Оваа апликација е дизајнирана да гарантира дека можете да уживате во сите карактеристики и функционалности на рутерот MyAsus без никакви проблеми.

Ако планирате да купите MyAsus рутер, важно е да ја проверите неговата компатибилност со вашиот рутер од серијата Asus RT пред да купите. Ова ќе ви помогне да избегнете потенцијални проблеми или проблеми што може да настанат поради промени или надградби на фирмверот.

Со MyAsus Compatibility Checker, можете лесно да ја тестирате компатибилноста на вашиот рутер со апликацијата MyAsus Router. Апликацијата обезбедува детални информации за статусот на компатибилност на вашиот рутер и ги истакнува сите потенцијални проблеми или ограничувања што можат да влијаат на неговата функционалност.

Апликацијата користи напредни алгоритми и методи за тестирање за прецизно да го одреди статусот на компатибилност на вашиот рутер. Проверува различни параметри како што се верзијата на фирмверот, спецификациите на хардверот, мрежните поставки и други фактори кои можат да влијаат на перформансите на рутерот MyAsus.

Откако ќе заврши процесот на тестирање, MyAsus Compatibility Checker обезбедува детален извештај за статусот на компатибилност на вашиот рутер. Ако покаже 100% компатибилност, тогаш сите функции и картички во апликацијата MyASUS ќе работат совршено на овој уред. Меѓутоа, ако покажува помалку од 100%, тогаш некои функции/јазичиња може да не работат правилно поради проблем со некомпатибилноста помеѓу верзиите на фирмверот и софтверот на рутерите ASUS.

Во случај да има какви било проблеми или ограничувања откриени за време на процесот на тестирање, извештајот содржи и препораки за тоа како да ги решите за да можете да уживате во беспрекорно поврзување и оптимални перформанси од вашиот рутер од серијата Asus RT.

Апликацијата MyASUS нуди многу корисни функции како што се родителски контроли, мрежна безбедност, далечинско управување итн. што го прави управувањето со домашната мрежа лесно и безбедно. Со оваа алатка при рака, можете да бидете сигурни дека сите овие функции ќе работат беспрекорно на компатибилните ASUS рутери.

Генерално, ако сакате да обезбедите непречено функционирање на апликацијата myASUS на вашиот рутер од серијата Asus RT, MyAsus Compatibility Checker е задолжителна апликација за вас. Лесна за употреба, точна и сигурна алатка која ви помага да донесувате информирани одлуки за поставувањето на вашата мрежа. Затоа, преземете го денес и уживајте во бесплатна поврзаност со апликацијата MyASUS!

Целосни спецификации
Издавач Adronics
Страница на издавачи http://adronics.wordpress.com
Датум на издавање 2013-11-04
Датум на додавање 2014-01-14
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 1.1
Барања за ОС iOS
Барања Requires iOS 6.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5.
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 41

Comments:

Најпопуларни